Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Twist tarif

mám TWIST (T-mobile) a měl jsem tarif "NEJ" kde se mezi 2 čísly telefonoovalo za 3,20 nebo tak nějak. Nyní to zrušili a mám tarif 5,60/min... na paušál jít nechci protože provolám tak 100,-/měsíc. Poradíte někdo lepší tarif TWIST??

Předmět Autor Datum
Jak zrušili? Nejsem si jist, jestli je taková jednostranná změna možná, ale u předplacenek jeden nik…
Prasak 07.05.2010 20:03
Prasak
Když provoláš 100kč za měsíc ,tak co řešíš,pokud jsi škudlín ,pořid si počítač a volej přes SKYPE ne…
Já Pajoš 07.05.2010 20:11
Já Pajoš
my si zavoláme akorát s manželkou když je to nutné. Tak jakej škudlil.....
paul 07.05.2010 20:21
paul
Ok chápu tě ,provoláš 100kč za měsíc ,jenom pokud je to nutné a to ještě z manželkou ? Takže máš 2 m…
Já Pajoš 07.05.2010 20:59
Já Pajoš
Krásné rady, ale poněkud od věci, nemyslíš? Ptal se na výhodný volání, nechtěl tipy na úspory v domá…
Prasak 07.05.2010 21:09
Prasak
Co chceš ušetřit při útratě 100kč měsičně ? Jakou radu jsi dal ty ? Krom toho že reaguješ na mě ? A…
Já Pajoš 07.05.2010 21:18
Já Pajoš
A proč by nemohol zkusit ušetřit? Provolal stovku, teď by provolal 175. Za rok tisícovka. To není má… poslední
L-Core 08.05.2010 09:19
L-Core
Paule, zvažuj pečlivě, zda má smysl dávat nadále vydělat někomu, kdo klidně zruší platícím klientům…
veckoo 07.05.2010 21:32
veckoo
Otázkou je, jestli se budou s předplacenou nějak zaobírat. S paušálem by mohl nějak smlouvat, s před…
Prasak 07.05.2010 21:37
Prasak
Zkoušel sem s tou růžovoučkou t-Debilní firmou jednat a vysvětlit jim, že jejich super nová nabídka…
veckoo 07.05.2010 21:46
veckoo
Ono je trochu jiná situace u paušálů a předplacenek. U paušálu jde o oboustranně podepsanou dohodu,…
Prasak 07.05.2010 22:03
Prasak
o tom přechodu jinam právě silně uvažuji, ale nemám s ostatními operátory zádné zkušenosti. Proto zd…
paul 08.05.2010 08:28
paul

Jak zrušili? Nejsem si jist, jestli je taková jednostranná změna možná, ale u předplacenek jeden nikdy neví. Z Twistu si můžeš vybrat akorát tak to, co nabízí na webu. A jak se dívám, tak ten jejich web je tak hnusně nepřehlednej, že bych jim za to nafackoval.
Já jsem u nich po mnoha letech vytřískal neveřejnej tarif, kdy platím 99Kč měsíčně i s DPH a volám pěti číslům do své sítě za 1,50Kč. Těch 99 korun je předplacenej kredit, navíc se převádí do dalších měsíců, pokud neprovolám. Ale jen tak ti to asi nenabídnou.

Když provoláš 100kč za měsíc ,tak co řešíš,pokud jsi škudlín ,pořid si počítač a volej přes SKYPE nebo podobnou službu zadarmo pokud samozřejmě tvůj protějšek má taky počítač.

Ok chápu tě ,provoláš 100kč za měsíc ,jenom pokud je to nutné a to ještě z manželkou ? Takže máš 2 možnosti ,Za prvé, se rozvést a za druhé jsi se neměl ženit...........Mimochodem když se nebudeš koupat každou sudou sobotu v měsíci tak ušetříš dalších 39,73 haléřů měsičně .

Paule, zvažuj pečlivě, zda má smysl dávat nadále vydělat někomu, kdo klidně zruší platícím klientům službu a vnutí jim automaticky drahý volání. Je to ukázka prvotřídní zlodějny a t-Debile to dělá běžně. Například s Twisty. Podívej se na Vodafone a zkus pohledat v jeho možnostech.
Proti takovýmu prasáckýmu chování vůči zákazníkovi je třeba se bránit tím, že prostě najdeš u konkurence levnější službu, slušnější přístup a zahlasuješ nohama.
Píšu to z vlastní zkušenosti, kdy sem po 8 letech z uvedených důvodů od t-Debila odešel.

ještě doplním:
Pokud uvažuju dobře, provoláš 100 kč za měsíc / ceně 3 Kč za min, tj. cca 30 min. měsíčně. Donedávna Vodafone nabízel tarif Slyším vás, za 12 Kč měsíčně, 40 volných minut. Nyní se to snaží přebít a nahradit chameleonem ...

Zkoušel sem s tou růžovoučkou t-Debilní firmou jednat a vysvětlit jim, že jejich super nová nabídka jim ze mě přinese víc peněz za stejný minuty provolání, což se mi nelíbilo a nevyplatilo. Zmůžou se jen na nabídnutí tarifů, kde si vydělají ještě víc.
Skutečně jediné řešení je zahlasovat nohama ...
Škoda že Vodafone ten tarif Slyším vás už nenabízí. Bylo to na trhu spoustu let a tech SIM je v různých zabezpečovačkách nastrkáno dost. Stávajícím zákazníkům to ale nezatípli jako růžoví teplouši. Na Vodafonu je zajímavý Webpark, kde máš oaktuální přehled odchozích příchozích hovorů atd. a taky nemusíš platit každý měsíc, tuším že to stačí zaplatit, až když faktury v součtu dají přes 100 Kč.
Nechci dělat reklamu, jen se snažím vysvětlit, jak sem uvažoval já.

Ono je trochu jiná situace u paušálů a předplacenek. U paušálu jde o oboustranně podepsanou dohodu, kde by jednostranná změna neprošla (opřeli by se do toho právníci, kdyby tohle nabízeli), já sám jsem měl dlouhou dobu tarif, kterej už dávno nenabízeli, ale pokud jej zákazník sám nezmění, tak za něj operátorovi patřičně platí, operátor však nemůže sám změnit podepsanou dohodu bez souhlasu koncového uživatele.
Ale u předplacenek je to jinak - operátor dá podmínky při koupi Twist sady, resp. SIM karty a ty s nimi koupí soulasíš, nebo nesouhlasíš - ale na druhou stranu se k ničemu nezavazuješ podpisem. Je třeba mrknout do brožurky s podmínkama, jestli to můžou měnit, jakože určitě jo.

Odchod k jinýmu operátorovi bych na jeho místě zvažoval i já, ti růžoví parchanti mají v poslední době suveréně nejhorší nabídku snad ve všech směrech.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru