Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s živností

Dobrý den, zakoupil jsem si větší množství dvd s vstupenkami do kina, tyto vstupenky teď prodávám na veřejném prostranství před kinem, v kině vyvěsily cedule, že nepříjmají lístky do kina od nelegálních prodejců před kinem, byla tam již policije vše mám v pořádku faktury o nákupu, živnostenský list, je možné nějak donutit kino, aby tuto ceduli stáhlo, jelikož je na ní uvedena lež? Mám také vyjádření policistů, jak městských tak státních, že mám vše v pořádku a je to legální. Díky za odpověď (Jestli se to sem nehodí tak to smažte díky) :)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nějak tomu sporu vůbec nerozumím. Provozuji už drahně let letní kina. Vstupenky si prodávám sám a na…
Rce 11.04.2010 13:51
Rce
Jde o to, ze vyšla edice dvd u kterého je vstupenka do kina 1+1, dvd jsem nakoupil větší množství, t…
drap 11.04.2010 13:56
drap
Ty dvd znám, pěkně vyděláváš, co? Dostávalo se to i u McDonalds a ke každému nákupu. To dvd stálo 49…
kaculk 17.06.2010 13:02
kaculk
Neznám všechny souvislosti, nemůžu obhajovat nebo hanit metody kolegy. Ale když má někdo pocit, že j… poslední
Rce 17.06.2010 23:33
Rce

Nějak tomu sporu vůbec nerozumím. Provozuji už drahně let letní kina. Vstupenky si prodávám sám a na cizí podvodné samozřejmě nikoho nepustím. Nebo prodám vstupenky na recepce kempů kteří je prodávají dál kempovníkům. Mám s nimi řádnou smlouvu a kontroluji tajné značky na vstupenkách, abych zabránil množení na kopírkách. Je smlouva s recepcí, tak není nemůžu nepustit kdo má legální vstupenku, by mě recepční nabili. Takže tento spor mi není poněkud jasný. S živností to nemá nic společného, ta mi je u prodejců srdečně jedno a pokud recepční neprodávají patisky, pak s nimi nemám problémy.

Jde o to, ze vyšla edice dvd u kterého je vstupenka do kina 1+1, dvd jsem nakoupil větší množství, teď prodávám lístky, které byly u těchto dvd za 100 takže místo aby lidé zaplatily za dva dospělé 320, zaplatí pouze 260 (100 korun mě a na pokladně kina 160 za jeden lístek a druhý dostanou zdarma), lístky vydalo samo palace cinemas s platností do konce května a červa dle filmu,platí na jakýkoliv film kromě 3D.Na vstupence není napsáno, že je samostatně neprodejná.Teď kino vyvěsilo cedule, že nepříjmá tyto vstupenky od nelegálních prodejců před kinem, což ale není pravda jelikož mám vše legální a potvrdila mi to i policie, kterou několikrát volalo vedení kina.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru