Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Myčka na nádobí Whirlpool - voda v přepadové nádobě

Tak díky těmto příspěvkům mám i ja tuto operaci štěstně za sebou (konkretně chyba F2 u myčky ADG 8282 IX). Sice to trvalo déle protože jsem myčku vymontoval z linky naklonil aby vytekla voda jak radí pan Oldřich a protože chyba stále svitila, tak jsem ještě rozebral přední kryt myčky a dno a vše vytřel do sucha. Po mych zkušenostech se mi jako nejjednošší způsob opravy jeví tento.
1) vypněte myčku ze zásuvky
2) odstraňte sokl linky
3) zdemontujte předni kryt myčky (4 torx šrouby pod dvířky myčky přístupné ze předu)
4) nyní můžete vytřít dno myčky (jestli jsem to dobře pochopil čidlo je kulatá membrána dolehajicí téměř až k plechovému dnu)
5) myčku skompletujte, zapojte do zásuvky a chybu vyresetujte podržením tlačítka start

potom už by měla myčka fungovat. Pokud ne, mužete ještě zdemontovat dno myčky (po vyšroubování dvou torx šroubu v přední části přístupných zespodu lze dno vyklopit a dostat se až k čidlu), ale toto už vyžaduje vymontování myčky z linky.

Mimochodem placatý plastový šestihram popisovany na začátku je plastová jehla zasunuta do trubičky, která vede v celé délce myčky, ale její funkce mi zůstala skrytá. Každopadně jedla zakončená šestihranem je do předniho krytu zacvaknuta na zoubky a jde zdemontovat až po sundání předního krytu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny