Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
když trochu zapátráš na netu,tak najdeš programy přímo pro jednotlivý koncerny,který se dají stáhnou…
Vrty 15.04.2010 19:37
Vrty
Dobrý den, koupil jsem si ELM 327 interfaace mini bluetooth . je na něm napsáno že podporuje všechny…
VECTRA B 27.03.2013 14:17
VECTRA B
OBDII je od roku 2001 u benzínů evropských aut. I když Vectra má konektor, tak OBDII nepodporuje. Mě… poslední
rasky 29.07.2013 10:57
rasky

když trochu zapátráš na netu,tak najdeš programy přímo pro jednotlivý koncerny,který se dají stáhnout jako freeware,to podstatný je v tom kabelu a tyhle univerzální kabely sou téměř k ničemu,může ti to maximálně skenovat a zobrazovat závady,elektronicky ukazovat otáčky apod. ale mazat údaje nebo jakkoliv zasahovat do elektroniky auta ti to nedovolí...

Dobrý den, koupil jsem si ELM 327 interfaace mini bluetooth . je na něm napsáno že podporuje všechny OBD2 protokoly, ale když jej připojím pomocí bluetooth ke svému telefonu přes Torque PRO tak se sice spáruje telefon se zařízením ale už se nespáruje zařízení s ECU ...... nemáte s tím někdo zkušenosti ? Už jsem z toho docela na prášky. Mám opel vectra B 1,8 benzín a nemá Palubák, chtěl jsem tuto diagnostiku použít jako náhradu palubáku ale nemohu to stále k té jednotce auta připojit :-( ... když dám v aplikaci automatický výběr OBD protokolu tak to nejde.

OBDII je od roku 2001 u benzínů evropských aut. I když Vectra má konektor, tak OBDII nepodporuje. Mě to jde se softem ScanMaster v pravo dole klikneš na Opel. K dispozici je pouze info o voze a chyby. Live data do roku 2001 Vectra nepodporuje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru