Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno napouštění bojleru

Dobrý den mám dota mám po zimě na chalupě problém s napuštěním elektrického bojleru nenapustí se na požadované množství nnikdy takový problém nebyl,když bojler vypustím přes pojistný ventil začne voda po otevření do bojleru proudit ale jen na menší dobu přitom čerpadlo běží dosatečně a tlak vody je dobrý v čem by mohla být chyba?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pozri si to ako máš prívod studenej. Mal by si tam mať armatúry v tomto poradí: uzatvárací ventil, s…
Joseph 04.04.2010 21:48
Joseph
zapojení by mělo být v pořádku nikdy problém nebyl až letos
adampe 05.04.2010 12:49
adampe
Dobrý den,takže to v bojleru není,škoda,že jsem včera neuvedl ,že máte zkusit průchodnost trubky od…
Lubomír 05.04.2010 13:03
Lubomír
no ještě zkusím přijít na to kde by to mohlo být ucpané hned pod bojerem mám udělaný kohout na teplo… poslední
adampe 05.04.2010 13:06
adampe

Pozri si to ako máš prívod studenej. Mal by si tam mať armatúry v tomto poradí: uzatvárací ventil, spätná klapka, poistný ventil.
Ak voda nenateká príčinou môže byť bordel v spätnej klapke, a ešte prípadne, ak tam máš ako uzatvárací ventil "klasický" sedlový ventil, tak u neho amaterom ale aj "profesionalom" robí neprekonateľnú zložitosť pri montáži nezaložiť tento sedlový ventil naopak. Na ventile je síce vyznačený smer prúdenia kvapaliny, no amatéri si to nevšimnú a "profesionál" sa takým niečim nebude zdržovať.

Dobrý den,takže to v bojleru není,škoda,že jsem včera neuvedl ,že máte zkusit průchodnost trubky od teplé od kohoutku k bojleru,třeba fouknutím pusou,toto vypadá,že máte třeba kus rzi ,nebo sanýtru někde v trubce u kohoutku,nebo baterie,tím,že teplá nemůže odtýkat,není možno napustit bojler,napouští se při otevřeném kohoutu teplé vody,jaknmile začne z kohoutu téct voda,můžete zavřít,bojler je plný.On se mi vůbec nepozdává ten způsob vypouštění na zimu,je to totiž to nejhorší co můžete udělat,vše se okysličuje a trpí.Možná by bylo dobré zvážit náklady na přihřívání s náklady na koupi nového bojleru,touto cestou dlouho nevydrží.:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru