Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kam s odpadem?

Dobrý den,

měl bych dotaz, který byste mi jako kutilové mohli zodpovědět. Získal jsem dům po předcích, který je ale bohužel od sklepa po půdu plný nedefinovatelného odpadu - od plastových láhví, po zástup starého pečiva a potravin, železných předmětů, papíru, igelitů, skla atd. atd. - všechno naházené jedno přes druhé, takže kdybych to měl třídit a odvážet do svozového dvora, tak bych nad tím strávil zbytek života. Zrovna tak, kdybych si měl objednávat kontejnery na netříděný odpad, tak se nedoplatím, protože myslím, že deset těch největších by asi nestačilo. Všechno si vyklidím sám, ale nevím, kam s tím odpadem. Jak byste tuto situaci řešili? (podotýkám, že házet do lesa to opravdu nehodlám ;-), takže vím, že to něco stát musí, ale nechci v tom utopit hromady peněz)

Díky moc za jakoukoli radu
Pavel Halský

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud to není někde na samotě, navrhuji předtřídit na dvůr někam kde je na to vidět. Určitě se najde… poslední
Yarda 02.03.2010 14:09
Yarda

Pokud to není někde na samotě, navrhuji předtřídit na dvůr někam kde je na to vidět. Určitě se najde nějaký bezdomovec co si rád vytahá železo, papír a vůbec všechno o čem si myslí že to pro něj má nějakou cenu a množství odpadu k likvidaci se podstatně zmenší.
BTW: Teď je IN renovovat třeba stará rádia apod. Pokud tam něco takového máte, zkuste to vyfotit a nabídnout třeba na index.php

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru