Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Nová dlažba na starou

Dobrý den,
rekonstruujeme byt a dostali jsme se k podlaze v koupelně. Je tam asi 2 roky položená dlažba, která je ale vzhledově příšerná, takže budeme pokládat novou. Aby jsme se vyhli vybourávání, chceme tu novou dlažbu položit na starou.Nová dlažba má i větší rozměr (50x50). Prosím, poradíte mi někdo, jak nejlépe toto udělat, jakou penetraci a lepidlo je nejlepší použít, aby to bylo perfektní a dlažba dlouho vydržela? Máte s tímto někdo zkušenost? Vím, že je dobré starou dlažbu narušit, aby lepidlo lépe přilnulo.
Předem děkuji za rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já bych se prosím ráda zeptala, jak mam zamaskovat malou dírku na dlažbě po nešťastném pádu šroubová…
Petraoz 09.03.2011 21:12
Petraoz
Takových "ďubek" mám v kuchyni v dlažbě hafo:-). Šikovně namíchaný lak na nehty to krásně zakamuflov… poslední
albert 11.02.2012 23:51
albert

Já bych se prosím ráda zeptala, jak mam zamaskovat malou dírku na dlažbě po nešťastném pádu šroubováku v ještě neštastnějším místě. Je to docela plitké. Dlažba je hnědá a díra písková, takže to jde vidět. Ještě k tomu to je nově položená dlažba a tak při každém pohledu na ono místo mi mírně stoupne adrenalin. :.(
Napadl mě nějaký vosk, podobný tomu, který se dává na dřevo a maskují se tak škrábance. Existuje něco podobného na dlažbu? Děkuji. Petra P.S. Jde vyměnit 1 kus dlažby uprostřed místnosti tak, aby se to časem nezačalo drolit (spárovačka) či aby se ona kostka nevymlela?

Zpět do poradny Nahoru