Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Plot a 70 kilový pes

Dobrý den,
pozemek kolem našeho rodiného domku je obehnán plotem, který je tvořen oplastovaným pletivem s oky asi 10x10 cm. Dole pak je podhrabová betonová deska. Zároveň máme 70 kilového psa, který v místě, kde sem tam projde paní s poštou, dělá z plotu trhací kalendář.
Rád bych stávající trhací kalendář nahradil nečím mnohem pevnějším a zároveň pokud možno neprůhledným. Zároveň bych rád v co největší míře zachoval maximum se stávajícího plotu. (podhra. desky, sloupky)
Jedná se asi o 80bm a výška tak 180. Cena by neměla přesáhnout 100 000,-
Budu rád za každý postřeh a radu. Odolá třeba dřevěný plot kavkazákovy?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
poplastované pletivo je opravdu k ničemu. Měl jsem staré rezavé byl roky klid, po natažení nového po…
Alf 13.01.2010 21:37
Alf
Kari síť už mně radili stejným způsobem i výrobci plotu, ale upřímně jak píšete, varianta nějak extr…
Querb 14.01.2010 09:32
Querb
K té kari síti-pomáhal jsem jednomu šetřílkovi udělat mříž do výlohy, něco jenom aby se neřeklo. Jeh… poslední
strejdabrabenec 14.01.2010 10:44
strejdabrabenec

poplastované pletivo je opravdu k ničemu. Měl jsem staré rezavé byl roky klid, po natažení nového poplastovaného to dopadlo stejně, dělal z něj třásně protože to krásně klouže. Vyřešil jsem to kari sítí 5/100x100 říznutou na půl čímž jsme dostal délku pole (3m) a výšku jeden metr. To jsem dal před nový plot (před ze strany mé zahrady samozřejmě). Od té doby je klid od třásní i útěků. Možná to není pěkné ale rychlé a levné to bylo. Známý má neviditelný obojek a to má pro psa cca 15-20 kg, krátkosrstý a stejně zdrhne. Prostě jak to na něj přijde, překoná tu chvilku bolesti a je pryč.

Kari síť už mně radili stejným způsobem i výrobci plotu, ale upřímně jak píšete, varianta nějak extra vzhledná to není. Zas na druhou stranu, čím levnější bude plot tím víc bude na auto. Možná tu kari vemu. :)
Zatím to teda vypadá na dřevěnej -udělej si sám- protože nečekám, že betonovej seženu za 1000,-Kč/bm i s prací.
Ještě mne napadlo, co třeba pletivo, rákos, pletivo. Udělat sendvič. Zkusil to někdo?
Ikdyž to je tak záležitost na pár dnů, a budu pálit zbytky na zahradě.
Něco jiného?

K té kari síti-pomáhal jsem jednomu šetřílkovi udělat mříž do výlohy, něco jenom aby se neřeklo. Jeho nápad s kari sítí jsem považoval za obludnost, nicméně jsme to posléze vyrobili a je to kupodivu docela pěkné. Fígl je v tom, že jsme tu síť dali na koso, ne dráty vodorovně a svisle. A když se to natřelo pěknou barvou, nikdo ani nepoznal, že je to z kari sítě.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru