Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nove venkovni dvere ..nejdou zavirat...ma firma povinnost je opravit?

Ahoj.
Mame vchodove dvere stare cca 3 mesice. Ted jak zacaly mrazy, tak dvere nejdou zavirat. Proste nedrzi zavrene a co vic..nekd zamrzne zamek a nejde do nej strcit klic...Tudiz ani nemuzeme dvere zamknout, tak je mame otevrene.
Volal jsem do firmy, ktera nam dvere montovala. Je to firma ARTokna....mimochodem velice tuto firmu NEDOPORUCUJI....byly s nimi jen a jen problemy a ted je dalsi :-(

Kdyz jsem jim rekl, co se stalo, rekli mi, ze sem poslouo technika. To bylo ve stredu. Dodnes se nic nedeje.

Nevite nekdo, jestli kdyz se jedna o takovouto extremni situaci, ze vlastne mame celou noc otevrene dvere v tomto mrazu, mam pravo pozacovat urychlenou opravu ci nikoliv? Mam nekde nejake dovolani?

dekuji moc

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vzhledem k větě Dvere proste nejdou zavrit, nezapadnen tam ten zobacek, kdyz se dvere zabouchnou.…
rokator 22.12.2009 23:52
rokator
Nechtěl jsem tomu věřit, ale asi fakt týden nezavírají kvůli dvěma šroubkům. ::) poslední
kejki 23.12.2009 09:43
kejki

Vzhledem k větě

Dvere proste nejdou zavrit, nezapadnen tam ten zobacek, kdyz se dvere zabouchnou.

, bych tipoval, že by to chtělo seřídit držák zobáčku, na obrázku zvýrazněn zelenou šipkou. Je k tomu potřeba povolit a následně utáhnout šroubky označené červenými šipkami :-)

[http://kutilska.poradna.net/file/view/429-zamek-jp g]

Skoro bych řekl, že jsi měl šrouby volnější nebo se povolily, držák se ti přirazil blíž a zobáček zámku se tak nemá šanci dostat dál za zarážku. Tipuju si tak, protože se nám to stalo také. Ale i když nejsem technický typ, zjistil jsem to a opravil asi během dvou minut 8-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru