Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknutoVyřešeno Ucpaný odpad u sprch. koutu

Zdravím,

už dvě hoďky se rejpu v odpadu od sprcháče. Bohužel nemám tu pořádně nic (bydlím zde 2 měsíce), čím bych odpad protáhnul a hlavně ani nevím jak je ten odpad řešen - hodilo by se schéma, případně návod, jak demontovat vnější část odpadu, abych se aspoň někam štětkou/kusem drátu dostal. Nasraně jsem tam nalil kyselinu solnou, což taky nepomohlo a nerad bych ještě něco zku***l. Sprcháč mám tento, předpokládám ale, že odpad bude řešen u všech stejně.

Zkoušel jsem hledání zde i na googlu, bohužel nic inspirujícího jsem nenašel.

Prosím o rady jak demontovat vnější část odpadu, příp. jak to vyčistit?

Edit: jakékoliv doplňující informace/fotky se samozřejmě pokusím dodat.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jsem to 3x prolil "vařícím krtkem" a pravděpodobně to nějaký efekt mělo (odtok je rychlejší), ta…
Boeing 29.09.2009 23:45
Boeing
Víčko od šamponu nebo čehokoliv dovede jako špérklapka celý výtok uzavřít a přestane to odtékat. Tak…
Rce 30.09.2009 04:30
Rce
Dobrá připomínka :) Já tam dloubal drátkem a špejlema, takže tím jsem to snad nepoškodil, spíš bych… poslední
Boeing 30.09.2009 10:34
Boeing

Tak jsem to 3x prolil "vařícím krtkem" a pravděpodobně to nějaký efekt mělo (odtok je rychlejší), tak demontáž sprcháče se konat nebude. Takže díky všem za spolupráci :)

Edit: tak je to naprosto v pořádku, vlasy a jiný bordel byl zlikvidován a objevené víčko od šampónu se mi podařilo po 30ti minutách citlivé práce s drátem vytáhnout :)

Víčko od šamponu nebo čehokoliv dovede jako špérklapka celý výtok uzavřít a přestane to odtékat. Taktéž vyzutý prezervativ. Stejný efekt učiní mince v pračce (předpokládám, že ve sprcháči nemají občané s sebou šrajtofle). Nyní pozoruj, jestli si voda neudělala odtok jinde. Jeden aktivní člověk tak zuřivě prošťuchoval odpad, dokud nebyl spokojen, jak krásně to odtéká. Když přišel do sklepa, naplněného do půl metru příšerně smradlavýma sra*kama (shnilé saponáty smrdí daleko hůř jak hovna), poněkud přehodnotil svojí předchozí spokojenost. Vytrhl totiž trubku z kolena.

Zpět do poradny Nahoru