Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kuřák

Ahoj lidi, v práci se střídám s kolegou, který je silný kuřák. Místnost neuvěřitelně smrdí. Zkoušel jsem ho prosit, posílal do pr..., ale nic nepomáhá a v takovém prostředí se nedá být. Nevíte, neexistuje něco, co by se v místnosti odpařovalo nebo sublimovalo, co by mu kouření v tomto místě znechutilo? Moc děkuji za radu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jakákoliv stará sprej, ve které se používal freon. V hořící cigaretě se mu bude vytvářet dusivý bojo…
Remca 27.08.2009 23:31
Remca
To bys mu ovsem musel na cigarko nasadit trubku a poustet mu to primo do toho zhavyho. Jina vec sou…
bahno 28.08.2009 08:31
bahno
Pokud se někde nekouří a příjde kuřák (třeba z auta, kde celou cestu hulil jako fabrika), je to hodn…
L-Core 28.08.2009 10:06
L-Core
Já psal maturitní sloh vedle kluka co místo na záchod chodil na cigáro a můžu potvrdit.. :) ..a urč… poslední
tErmit 30.08.2009 12:18
tErmit

Jakákoliv stará sprej, ve které se používal freon. V hořící cigaretě se mu bude vytvářet dusivý bojový plyn fosgen.... Bacha, není to sranda, tak ho raději při hulení hlídej a když upadne do bezvědomí, okamžitě zaveď resuscitaci a volej 155.

To bys mu ovsem musel na cigarko nasadit trubku a poustet mu to primo do toho zhavyho.
Jina vec sou "vylepseny" cigarka, kapslik je klasika, takovy paratko do ciga zapichly(jednoduchy, nenapadny, poznat to neni, jenom je to cigo najednou takovy hnusny), nebo extremne nehty nebo acylpyrin. Posledni dve ale budou mit nejspis za nasledek poblitou a posranou kancelar.

Ne vazne, asi nezbude nez to hnat nejakou pracovne-pravni cestou. I kdyz... ja sam sem kurak, jsem proti koureni v kanclu, nikdy sem to nedelal, ale mel sem kolegu natolik precitlivelyho, ze kdyz sem prisel z cigarka z venku tak bez ohledu na pocasi otevrel na pul hodiny okno. Chapu, ze clovek nechce bejt v zahulenym prostredi, ale zase ze by mu melo vadit sedet s clovekem, co chodi kourit ven...

Pokud se někde nekouří a příjde kuřák (třeba z auta, kde celou cestu hulil jako fabrika), je to hodně cítit. Já takové lidi k nám do baráku (mj. sídlo firmy) nepouštím a řeším s nima záležitosti venku přede dveřmi. Naštěstí už to všichni klienti/kuřáci dávno vědí a respektují to.

Nebudu po někom hodinu ňuchat močku..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru