Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zděný sprchový kout

Dobrý den, chystám se k rekonstrukci panelákové koupelny v panelovém jádře. Vzhledem k volnému prostoru koupelny (1.6 x 1.8 m) jsem navrhl přítelkyni variantu zděného sprchového koutu (3 strany) s odtokovým kanálkem. Nikde však nemohu najít informace o tom, jaká případná úskalí tato varianta sprchového koutu, či jeho stavba přináší. Všichni preferují plastové vaničky, avšak z hlediska vzhledu bych já osobně preferoval zděný podklad. Jaký je Váš názor?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Při stavbě sprcháče jsem řešil mnohá pro a proti za pomoci internetu, známých a odborníků - zedníků/… nový
albert 09.02.2012 23:25
albert
My jsme minuly rok dokoncily prestavbu rodinneho domu,puvodni majitel mel tento zdeny kout prave v r… poslední
pospa65 10.02.2012 14:14
pospa65

Při stavbě sprcháče jsem řešil mnohá pro a proti za pomoci internetu, známých a odborníků - zedníků/obkladačů. Výsledkem je sprchový kout s vaničkou z umělého mramoru o výšce 6 cm. Vzhledem k extra nízkému odtokovému sifonu, jsem v místě kde je k vaničce namontován odsekal jen cca 2 cm betonu. Sprcháč je v paneláku.

My jsme minuly rok dokoncily prestavbu rodinneho domu,puvodni majitel mel tento zdeny kout prave v rozpracovanosti,my jsme ho po rozmluve s prateli zachovali a jinak situovali.Cely jsme ho oblozily obkladem.(2 strany sadrokarton).Nemuzem si ho s pritelkyni vynachvalit uz jen pro to ze je to moderni a hlavne muzem se tam v uvozovkach sprchovat 4 naraz!Premyslel jsem i o sklenenych dvirkach ale ceny jsou vysoke tak jsme to vyresily nastavnou tyci se sprchovym zavesem a je to parada. Mam tam odtokovou stredovou vypust do ktere bohuzel z nejakeho duvodu puvodni majitel nezabudoval sifon ale nastesti na tento typ existuje pachova uzavera.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru