Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Favorit-startování

To o tom machrování nebylo na tebe. Chtěl jsem jen poukázat, že jsou i takoví lidé, třeba právě takoví, kteří startují bez spojky a mají pro to tisíc jiných důvodů, i když malicherných.

Jestli tě to neučili, tak je to škoda, protože pak člověk na spoustu věcí musí přijít sám a často za velkých bolestí (právě třeba zapomenutej kvalt, tisíckrát nic a potisící první tam ten kvalt zapomene).
Dost záleží na instruktorovi, ten co jsem s ním jezdil já, sice občas používal drsnější metody, ale zato účinné a nebylo mu tak úplně jedno, jaký řidiče z nás udělá. Třeba přehlídnutou STOPku nikdy nepřešel jen s komentářem, ale vždy nám nekompromisně dupnul na brzdy.
Jestli to měl tvůj instruktor na háku, tak je to holt blbý, teď už s tím nic neuděláš. Už můžeš jen sbírat zkušenosti, svoje i ostatních a záleží jen na tobě, co si z nich vybereš.

A ještě jednu malou poučku můžu přidat k tomu, proč se spojkou - v zimě na parkovišti nezatahuji ruční brzdu, ale nechávám jen zařazenou jedničku. To proto, že když mrazem zatuhnou lanovody, zůstanou i při povolení brzdy přitažený a zbytečně se dřou a ničí. Časem se z toho stane zvyk a všude parkuji se zařazenou jedničkou. No a pak raději automaticky startuju se spojkou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny