Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Železářství Brno (tipy na nejlepší, nejlevnější)

Rce, to mi zní, jako bys říkal, že Bau* jsou nejlevnější obchody. Nejsou! Počínaje hřebíkama a konče cihlama a rododendronama. Do těchto obchodů chodím jen v případě, kdy něco potřebuju opravdu nutně a rychle. Kdyby člověk, co staví, nakupoval v Bau, tak prošustruje desetitisíce a možná ještě víc.

Konkrétní příklady:
benzinová motorová pila kupovaná před rokem: Bau za 6999,- a místní prodejce zahradní techniky měl naprosto stejný typ, dokonce vyroben ve stejném roce, za 6400,-.

zpětná klapka do vodoinstalace: instalatérský krámek: 35,- a OBI: 79,-. Samozřejmě jsou to identické výrobky.

jedeme dál: kabel CYKYLo 3x2.5: elektrokrámek: 20 Kč/metr, Bauhaus: 37 Kč/metr
A takhle to je v marketech s 80% sortimentu. Jejich cancy ohledně "garance nejnižší ceny" jsou cíleny právě přesně na uživatele, kteří myslí stylem - "proč to všechno objíždět, tady je garance nejnižší ceny. A i kdyby nebyla nejnižší, tak to určitě bude jen pár korun a to mě nezabije".
Člověk musí opravdu ale kupovat u specialistů, kteří možná nemají plochu velikosti kosmodromu a nemají špičkovou internetovou prezentaci. Jít z Bauhauzu nakupovat do Mountfielda, to je jak jít z deště pod okap.
Jinak samozřejmě ano, občas člověk může natrefit na akci, kde to v takovém marketu sežene nejlevněji. To jsou ale víceméně haluzové věci.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny