Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Beton v kotci pro psy

To je tak, když se pořídí nejlacinější beton do základů, neřekne se na co má být a pak se ani správně nezpracuje. Jo a ještě se uleje vodou, aby se lépe rozléval.
Jestli chcete betonovat z mixu, pak se na betonárce domluvte, že chcete beton na box pro psy. Určitě vám pak nedovezou základový B10, ale nejméně B20. Raději bych ale viděl alespoň B30, nebo V4 - V8 (vodostavební) a ten už vás přežije. A je docela dobře možné, že vám nabídnou přímo speciální směs pro stájové použití. Vůbec bych se nedivil, kdyby to byl Boxit :

Podlaha z Boxitu je vhodná pro ... zemědělské objekty (stáje, vepříny).
Při zpracování pamatujte, čím hustější beton, čím méně záměsné vody, tím kvalitnější beton. Takže žádné "vono je to moc hustý, blbě se s tim dělá, nalej tam víc vody"! Když použijete ponorný vibrátor, pak se i hustý beton rozlévá jedna báseň a výsledný beton rozeberete jedině dynamitem. Vibrátor dnes půjčuje každá slušná betonárka.
Okénko do historie: ve stájích, maštalích a chlívcích asi nic nepřekoná stájovou dlažbu, a když už se betonovalo, pak ze čtyřistapadesátky cementu a do betonu se přidávalo vodní sklo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny