Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem TV Rozvody

Ahoj,
mam dotaz ohledne rozvodu televize po RD. Prave rekonstruuji a chtel bych nejak vyresit TV rozvody po baraku. Vzhledem k blizici se digitalizaci (nebo spis neblizici :-) ) bych asi resil rozvod po dome pomoci satelitu s nejakou kartou? Popravde sem se tomu zatim moc nevenoval a nerozumim tomu. Rad bych mel v dome asi 5 mist, kde by mohla byt TV.
Proto se ptam - jakym zpusobem udelat rozvody a jak to pak resit dal? Da se to resit nejak seriove? Nebo musi byt kazdy prijimac zvlast kabel od paraboly + zarizeni?
Predstava jsou asi 3 TV + moznost pripojit PC.
Jake jsou moznosti programu a ceny?
Rad bych sledoval i nejake SK programy.

Predem diky za rady a pripadne postrehy.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Řešil jsem podobný problém, ale ve starším rodinném domu. Lokalita- vesnice utopení v dolíku,okolo k…
vaccent1 25.02.2009 11:26
vaccent1
Ještě dodatek- podívejte se na www.skylink.cz -zde najdete vše o kartách- v současnosti je v základn…
vaccent1 25.02.2009 11:42
vaccent1
Diky mrknu. poslední
P005 25.02.2009 11:45
P005

Řešil jsem podobný problém, ale ve starším rodinném domu. Lokalita- vesnice utopení v dolíku,okolo kopce, jediný volnější směr na vzdálený vysílač. Na střeše dvě monstrozní antény, za nimi kaskáda zesilovačů a aktivní rozbočovače ke 4 TVP. Léta
sledování 2 programů v kvalitě jakž-takž, další 2 nekoukatelné. Řešení- Kontakt na fachmana, aby byl plátce DPH, návrh a po schválení realizace. Všechno původní do stoupy,1x parabola 85, 1x dvojitý LNB s osmi vývody, pod střechou dva eletron. přepinače, od nich ke každé TV samostatný koax, ve zdi účast.zásuvka. Pak jen ke každé TV sat přijímač s kartou.Výsledek- přes 300 programů TV a obdobný počet radií. Sumárum 2 pracovníci,asi po 4 hodinách práce vč. naladění + veškerý materiál,4 přijímače, 4 karty - celkově +- 22 kilo. Internet neřeším, používám místní WiFi. zdravím.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru