Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zřízení odbočky v odpadním potrubí

Jestli je to na stoupačce a nejvýš umístěný záchod, možná by šlo použít tento můj fuj řemeslo nápad.
Zakoupit příslušnou vhodnou odbočku, ta část, která je jakoby to potrubí, do kterého by se to mělo vsadit se podélně rozřízne, aby z ní zbylo míň než polovina(ubrat se dá vždycky, tak opatrně), takže máme hrdlo, do kterého se máme připojit a "půlválec".
Opatrně to nahřát a připlácnout a tvarovat zvenku na rouru stejnou, na jakou se to bude připojovat. Až to bude pasovat (trochu pružit směrem ven to bude asi furt) tak to přiložit na kýžené místo a obkreslit si fixem, kde bude díra a vyříznout, nebo vrtat dírku vedle dírky až se to vyndá. Začistit.
Vyzkoušet, ev upravit.
Koupit motex pásky nebo eskapásky jak se tím stahuje hadice takový to se šroubkem a vylisovaným závitem. Dají se koupit i dost dlouhé a ještě vzájemně spojit.
Pak celý ten instalatérský potrat namazat silikonem usadit na místo a přitáhnout těmi páskami. Strčit ruku dovnitř a upravit vymáčklý silikon do hladkého povrchu, aby se tam nic nemohlo zachytávat a nechat zatuhnout.
Bude to divné, protože průnik válce do válce "nepodporuje" kulaté díry, viz jak se vaří trubka do trubky tzv. na okýnko.
A pro jistotu, kdyby se to tam náhodou ucpalo, tak si na tom novém potrubí zasadit čisticí mezikus co nejblíž k této zrůdnosti, aby tam šlo došáhnout nebo šťouchnout.
Jestli je v příbuzenstvu šikovný potrubář, mohl by to za velkého proklínání udělat z nerezu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny