Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kdo poradí jak obložit betonové schodiště dřevem?

Ještě mám otázku ohledně PU dvojsložkové pěny. Ptal jsem se člověka od fa. Soudal na pěnu, kterou bych měl použít a odpověď:
"....Na lepení dřev. nášlapů bych zvolil lepidlo konstrukční 60 A,které přilne i na vlhký podklad,a to beton je,trochu napění,a což vyplývá z názvu konstrukční ,je velmi pevné.Pěnu bych nevolil."
Zeptal jsem se proč ne pěnu a odpověď:
"Řeknu vám to jinak-pěna je trochu jiný molitan,ona vytvrdne,ale jak si můžete sám zkusit,když na ní šlápnete,zmačkne se a nevrátí se .Pokud se vrátí,při opakovaném zatížení už nikoli.Při opakovaném namáhání přestane být odolná i proti střihu,takže se může stát,že se vám dřevěný stupeň oddělí i s částí pěny,čím větší výška aplikace,tím větší riziko.Řešil bych to buď potěrem(betonovým),s tím vám pomůžou spíš odborníci na tento druh,nebo bych to vylepil ještě jednou vrstvou dřevěnného materiálu.Pro mnou navržené lepidlo není pár mm problém,kolem cm je třeba vyvrstvit. ..."
Jsem teď z toho trochu zmatený, protože v diskusi byl zmiňovaný pořad Primy, kde to také lepili pěnou, tady v diskusi také, ale odborník fa. Soudal nedoporučuje ...
Jak z toho ven?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny