Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vrtací kladivo Metabo

Vím, že už tady proběhly nějaké dotazy stran příklepových vrtaček a prošel jsem si je. Ale stejně. Chystám se koupit nějakou slušnou vrtačku s příklepem - panelový byt :-|. Narazil jsem na tohle zařízení:
http://www.naradi-vitek.cz/metabo-khe-24-sp-kombino vane-kladivo/ a přijde mi to za slušnou cenu - alespoň psychologický strop mám někde kolem 5K.
I když nehodlám vrtat do panelu nijak extra často, nechci kupovat nic, u čeho bych se vztekal při každém použití. Polovinu ceny investuji do pohodové práce...představa je: kvalitní vrták, tady díru? Tak jo. Blebledrnc, hotovo....
Takže jestli někdo vlastníte, můžete se podělit se zkušenostmi? Nebo nějaký lepší výběr?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Takže já to tu exhumuji, protože jsem se ke koupi vrtačky dostal až teď. Nakonec to byla Hitachi. Dn…
Zarniwúp 30.01.2009 13:34
Zarniwúp
Blahopřeju, dobrá volba. ]:) poslední
Kurt 30.01.2009 14:58
Kurt

Takže já to tu exhumuji, protože jsem se ke koupi vrtačky dostal až teď. Nakonec to byla Hitachi.
Dneska přišla a Vítek to má u mě schovaný. Objednával jsem ji včera navečer a počítal s tím, že přijde v pondělí. Ráno v půl osmý mě vzbudil človíčel z PPL, že ji přiveze. Takže jsem byl nucen vstát do tý zimy a vyjet do města vybrat peníze, protože běžně mám doma tak max. 2K. ]:(
Vrtačka smrdí jako vietnamská botaska, ale to snad časem vyčuchne. :-) Design je praštěnej, jako by se na tom podílel Jackson Pollock. Ale to je poznat už na obrázcích, tudíž si na to nemohu stěžovat. Na design, zápach je reklamovatelný. :-D
Nemaje co vrtat, protože víkend se chystám strávit v práci a nic složitýho nemá cenu začínat, převtělil jsem se ve vojína Wehrmachtu a ohrožoval syna, předstírajíce, že v rukou svírám MP44.
Po tomto extempore bylo rozhodnuto, že aby se tatínek nenudil, pověsí v dětském pokoji alespoň jeden obrázek. Díra pro vyvrtání do panelu byla nalezena. :))
Po zkušenostech se starou vrtačkou, vybavil jsem se ochrannými brýlemi a trpělivostí a nasadil nástroj na určené místo.

Blebledrnc.©
Tím ta zábavka skončila.
Slovy klasika, nuda nuda, šeď šeď.

Všechno kolem tý vrtačky je prima, akorát samotný vrtání si člověk ani neužije, protože skončí dřív, než si uvědomí, že začal.
Takže asi OK. Kdyby se něco začalo sypat, dám vědět. ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru