Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zakrytí íčka pod stropem...

Ahoj kluci...
už hodinu se probírám poradnou, fakt dík za mnoho podnětných rad (např. perlinka na Ytong, quick systém na luxfery - budu dělat dvě řady do ytongové zi na výšku ke stropu, a tak).

Co jsem ale nenašel je tohle:

Vyboural jsem v paneláku 3 příčky. Bylo toho asi pět tun, no docela rachota. Místo jedné si statik poručil dvacítkové Ičko pod strop a k něku ještě jako stojnu desítkové Učko. Teď to tam pod tím stropem je a já to chci nějak zakrýt. Ejhle, napadl mě sádroš.

Jako správný Ferda kancelářský už umím bourat, stavět, kanalizovat (okoukal jsem), podlahovat, chystám se obkládat... ale na toho sádroše se tak nějak bojím (btw, kdysi jsem stavařinu studoval na prumce, takže čerpám z jakéhosi historického teoretického základu).

Takže konkrétně: jak zakryjete oboustranně Ičko, ke kterému je připojená stojna tak, aby vznikl ostrý, jednolitý, bílý trám u stropu, samozřejmě s tou stojnou u zdi? To Ičko je položené na zdi, která pokračuje dál asi metr a půl, vzhledem k věrohodnosti bych předpokládal, že se SDK použije i přes tenhle kousek panelu.

Pokusil jsem se to nakreslit :-) http://leteckaposta.cz/360818419

TO modré by mělo být zakryto sádrošem do jednolité plochy, z druhé strany se jedná jenom o to Ičko a stojnu, příčka se láme do rohu.


Jinak kdyby kdokoliv chtěl poradit s domácím řezáním panelu, bouráním PANELOVÉHO koupelnového jádra a tak, klidně se ozvěte. Mik


Ještě dodatek. Kdyby jste někdo byl z okolí Jeseníku a chtěl mi to udělat, zlaťáky šetřit nebudu :-)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny