Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Voda v lednici

Ahoj. Jaka muze byt pricina vody v lednici ? Je to trosku starsi Whirpool - dole mrazak, nahore skrin. Dole ve skrini se dela docela hodne velka louze. Zadni stena je trochu naprskla, ale voda tece patrne od takove male krabicky, ktera ma v sobe dva sroubky a vede k tomu bily kabel. Dole na te zadni stene je stekac vody a jakasi dirka, zel v ni je neco nalepene. Vzhledem k tomu, ze tu nemovitost kde to je zase tak moc neznam a bude pouzivana jen docasne, tak nevim, jestli tam ta naplast ma vubec byt. Protoze prave z toho nalepkou zaspuntovaneho korytka pak ta voda tece. Jenze zaroven se tam voda muze mozna srazet kvuli te praskline a naplast muze nahrazovat spunt, ktery tam mohl byt - i kdyz to povazuji za mene pravdepodobne (kdyz je tam ten stekac). Tak nevim, jestli mam tu dirku uvolnit? A cim zalatat tu prasklinu na zadni stene ? Nejaky silikon ci co mi byl doporucen, ale jaky ?

Taky by me zajimalo, jakou mate v lednici nastavenu teplotu :)

Diky vsem za rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
ja mel nedavno stejny problem. odtokova dirka se ucpala. ale v navodu nebylo prostouchnuti ale odsan…
vydra 02.09.2008 07:28
vydra
Ten smrádek je stěžejní! Pamatuju si jak v jisté firmě nebylo ochotnýho člověka, který by se o ledni…
veckoo 02.09.2008 21:40
veckoo
Dovedu si představit. Ve firmách není nohy, co by se starala o cokoliv, kvůli čemu nehuláká šéf. Kdy…
Remca 02.09.2008 23:24
Remca
Mikrovlnka ve firmě, to je kapitola sama pro sebe. Vždycky mě pobaví uklízečka slovy "Ty nahoře, to… poslední
veckoo 04.09.2008 09:24
veckoo

ja mel nedavno stejny problem. odtokova dirka se ucpala. ale v navodu nebylo prostouchnuti ale odsani necistot- podle navodu k tomu byla nejaka odsavacka ale kde ty je konec tak jsem to musel vycucnout do detske odsavacky.
ona cista voda na motoru by nevadila, ale nejakej ten sajrat kdyz by tam uschnul a zacal smrdet - no nevim.

Dovedu si představit. Ve firmách není nohy, co by se starala o cokoliv, kvůli čemu nehuláká šéf. Když dostanou zaměstnanci třeba mikrovlnku, po měsíci to vevnitř vypadá jak v právě vopuštěným hnízdě potkanů. I v tomto musí pak šéf láteřit, ač si v ní neohřejvá ani buřty.

Mikrovlnka ve firmě, to je kapitola sama pro sebe. Vždycky mě pobaví uklízečka slovy "Ty nahoře, to jsou ale prasata". "Já jim tu jetou mikrovlnku pucovat nebudu!"
Má oblíbenou hlášku - "Zase víme, co měla včera sekretářka k obědu" a tím mi vždy sděluje, že mám zapomenout mít chutě si tam jít něco ohřát.
Když už byl jaderný sarkofág hodně zapečenej, pomohla vložená kouzelná cedulka - "Nejsem chlívek, tak se ke mě podle toho chovej!!!" ---> Druhý den bylo vypucováno.
:-D

P. S. Více raději neuvádím, i když by to bylo veselé ... mohli by mě identifikovat! Ale někteří lidé jsou prvotřídní "prasátka" ...
;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru