Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vodovodní hodiny

Tak moment, tady není něco v pořádku!!! Proč by se měl zákazník starat a koordinovat (rozuměj žebrat) činnost třetí strany? Na mě to působí, že VAKáči odpoví, aby s tím měli co nejmíň starostí/práceúvýdajů. Pokud je ta přípojka letitá, tak bych vsadil boty, že pod tíhou vyvinutého intenzivního tlaku na VAK se nakonec ukáže, že nefunkční hlavní uzávěr na hlavním řádu směr přípojka do domu, je jen a jen jejich problém.
Tohle musí být někde zdokumentováno. Protože pokud by byla připojka v nedávné době nově dělaná, byl by na ní určitě projekt atd. a bylo by jasné co komu patří a kdo přistoupil komu na uložení břemen a kdo co instaloval/montoval.
U nás to bylo tak, že jsme si všechno zaplatili a VAK osadil pouze nové vodoměry a hlavní uzávěry s hl. řádu.

Jen tak mimochodem, VAK tu třetí stranu (havarijní firmu) dobře zná, protože pokud je to soukromý subjekt, je to pochopitelně spřízněná firma, kterou zná nejlíp sám pan ředitel regionálního VAKu.

Napsal bych na VAK žádost o okamžité řešení akutní situace ... že při konktrole funkčnosti hlavního uzávěru jsem zjistil, že není funkční a že je žádám o okamžité řešení vážné situace, aby bylo předejito vážným havarijním stavům, ujmám na zdraví a materiálním škodám. Ať si to přeberou jak chtějí a reagují ... za ten doporučený dopis s dodejku to prostě stojí (případně pokud jim funguje podatelna, podat to přes ní a v jednom vyhotovení si nechat potvrdit, že to převzali! A vůbec bych se to nebál adresovat přímo řediteli VAK - prověříte si tak, jak fungují ...
:-D

Naše heslo bylo - Chceš vodu? Tak se starej, lítej a plať!
Již nikdy více!!!
;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny