Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Čo zo zápachom s cigariet a nevetrania ktorý je nasýtený v stenách bytu

Kúpili sme dom budeme ho rekonštruovať, ale najviac čo nás trápi a nemáme s tým skúsenosti je odstránenie zápachu z cigaretového dymu a absolútneho nevetrania domu.Veľmi radi by sme prijali nejakú radu skúseného, ale najlepšie už vyskúšaného spôsobu, ktorý by si aj keď nie hneď, ale po pár týždňoch z týmto smradom poradil. Varianta oklepať omietku alebo umývať steny neprichádza do úvahy nakoľko sme v časovej tiesni.
Chcem použiť náter Primalex Polar, doporučovali mi Savo ako dezinfekciu a pod.Ale naozaj by sme prijali osvedčený spôsob ako sa zápachu zbaviť.Ďakujeme

Předmět Autor Datum
Smard je dokonale zažrán ve všech pórech. Molekuly puchu jsou zalezlé všude a budou se léta uvolňova… nový
Rce 08.06.2008 21:59
Rce
Jak psal Rce, smradu se nezbavíš žádným nátěrem. My kupovali v paneláku byt po "bílých cikánech", vš… nový
rokator 08.06.2008 22:26
rokator
Jen potvrzuji to, co kolegové výše. Odstranit omítky a podlahy. To je jako s uzenou klobásou - jedno… nový
Prasak 08.06.2008 22:52
Prasak
a už to z ní nejde jinak, než sežrat. Ještě že na to rokator šel jinak. :-D nový
anarchist 08.06.2008 23:49
anarchist
Myslíš, na to hovno? :-D nový
Remca 08.06.2008 23:53
Remca
Kdysi jsem čet,že pomůže vyvařit v místnosti hrnec s mlékem,ale ono není ani to mléko jako dřív.Zkus… nový
miroslav 14.06.2008 23:46
miroslav
Je fakt, že když se to mlíko připálí, smrad z mlíka spolehlivě přehluší jinej smrad. A na dlouho. Ji… nový
Remca 15.06.2008 00:04
Remca
Umyt stěny Savem pomuze, ale zalezi na tom, jak moc je to tim kourem zamoreny. Pokud hodne, tak se p… nový
Redmarx N 15.06.2008 15:28
Redmarx N
Ještě k té barvě... použil bych HET. lépe se s ním pracuje... ze zkušenosti ;-) poslední
Sobtik 23.06.2008 13:59
Sobtik

Smard je dokonale zažrán ve všech pórech. Molekuly puchu jsou zalezlé všude a budou se léta uvolňovat. Smradu se nezbavíš když nechceš oklepat omítku. Vše vystěhovat, vymalovat, pořádně nacucat stěny parfemovaným malbytem, přímo vyplavit všechny škvíry, které jdou. Smrad přehlušit jiným smradem ze spreje. Až vyčuchne sprej, na smrad z čoudu si už nos zvykne :)).

Jak psal Rce, smradu se nezbavíš žádným nátěrem. My kupovali v paneláku byt po "bílých cikánech", všechny příčky a jádro bylo prochcané od koček, pod vanou dokonce bylo hovno (podle velikosti to snad ani kočičí být nemohlo). Smrad hroznej. Každý nám radil stříkat ty fleky Savem, ale nepomohlo to.

Během rekonstrukce jsme vyházeli podlahy, veškeré příčky, jádro, vše se znovu vyzdilo, seštukovalo, vymalovalo a smrad byl pryč.

Umyt stěny Savem pomuze, ale zalezi na tom, jak moc je to tim kourem zamoreny. Pokud hodne, tak se pridavam k nazoru ostatnich. (To Savo je asi tak, kdyz se nekurak pristehuje do bytu po cistotnem kurakovi - nekurak to citi, ale ten kurak po sobe desinfikoval prubezne. ;-))

Primalex Polar je "snehobily", to znamena tmavy byt zesvetly, ve svetlem byte to rve oci. Takze na to pozor, byt do ktereho jde po vetsinu dne slunce radeji Primalexem Plus. :!:

Zpět do poradny Nahoru