Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Čo zo zápachom s cigariet a nevetrania ktorý je nasýtený v stenách bytu

Kúpili sme dom budeme ho rekonštruovať, ale najviac čo nás trápi a nemáme s tým skúsenosti je odstránenie zápachu z cigaretového dymu a absolútneho nevetrania domu.Veľmi radi by sme prijali nejakú radu skúseného, ale najlepšie už vyskúšaného spôsobu, ktorý by si aj keď nie hneď, ale po pár týždňoch z týmto smradom poradil. Varianta oklepať omietku alebo umývať steny neprichádza do úvahy nakoľko sme v časovej tiesni.
Chcem použiť náter Primalex Polar, doporučovali mi Savo ako dezinfekciu a pod.Ale naozaj by sme prijali osvedčený spôsob ako sa zápachu zbaviť.Ďakujeme

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kdysi jsem čet,že pomůže vyvařit v místnosti hrnec s mlékem,ale ono není ani to mléko jako dřív.Zkus… nový
miroslav 14.06.2008 23:46
miroslav
Je fakt, že když se to mlíko připálí, smrad z mlíka spolehlivě přehluší jinej smrad. A na dlouho. Ji… nový
Remca 15.06.2008 00:04
Remca
Umyt stěny Savem pomuze, ale zalezi na tom, jak moc je to tim kourem zamoreny. Pokud hodne, tak se p… nový
Redmarx N 15.06.2008 15:28
Redmarx N
Ještě k té barvě... použil bych HET. lépe se s ním pracuje... ze zkušenosti ;-) poslední
Sobtik 23.06.2008 13:59
Sobtik

Umyt stěny Savem pomuze, ale zalezi na tom, jak moc je to tim kourem zamoreny. Pokud hodne, tak se pridavam k nazoru ostatnich. (To Savo je asi tak, kdyz se nekurak pristehuje do bytu po cistotnem kurakovi - nekurak to citi, ale ten kurak po sobe desinfikoval prubezne. ;-))

Primalex Polar je "snehobily", to znamena tmavy byt zesvetly, ve svetlem byte to rve oci. Takze na to pozor, byt do ktereho jde po vetsinu dne slunce radeji Primalexem Plus. :!:

Zpět do poradny Nahoru