Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den, neuvádíte cenovou relaci a tak záměrně nasměruju na dvě rozdílná a cenová řešení. 1. Pok… poslední
veckoo 29.05.2008 10:59
veckoo

Dobrý den,
neuvádíte cenovou relaci a tak záměrně nasměruju na dvě rozdílná a cenová řešení.

1.
Pokud nezáleží na penězích, chcete kvalitu a eleganci, tak http://www.postovnischranky.cz/postovni-schranky/#d omek
V nerezu, se zadními dvířky jich mají více druhů.

2.
Kdysi jsem taky vybíral. Chtěl jsem velkou na časopisy a noviny.
Vybral jsem tak, aby šel vložit sešit A4 na ležato.
Vím následující: je celoplastová (pozor, plast časem křehne, bělá, ale mám ji už 5 let a zatím drží, UV sluneční záření dělá své). Nabízí se co vím ve dvou barvách, modrá a hnědá. Lze ji zakoupit i pro vhození A4 na stojato. Z vrchu má záklopné víko, pod ním je plexisklový kryt, který se nechá uzamknout, tak že do ulice vám hezky visí visací zámek. Zámek se protáhne plastovým očkem, které je součástí toho plexislového krytu, aby vám někdo nezcizil poštu. Toto očko se mi však po 2 letech odlomilo. Oprava byla jednoduchá. Až budu mít po ruce foťák, můžu dodat fotky ať vidíte. Schránka však nesplňuje váš požadavek - neumožňuje zadní výběr. Vybíráte stejnou cestou jako vhazujete. Visí mi na brance, branku otevírám dovnitř do zahrady a tak mi to nevadí. Schánku jsem pověsil na pletivo v brance plastovými stahovacími pásky. 2x do roka sundat - umýt. Stála cca 200 Kč. Vyhovuje mi ta velikost a nikdy se mi nestalo že by mi do ní napršelo, protože nemá kudy. Když projdete pár obchodů železářství, domácí potřeby, prodejny plastů, 100% na ni narazíte.
Nedovedu si dost dobře představit, jak chcete vybírat, když ji pověsíte na pletivo. Pokud chcete levnou a velkou schránku a branku otevíráte směrem k domu, není co řešit ...
Případně, pokud ji chce hned jako novou upravit, ten plast se jeví jako docela dost kvalitní (když je nový) a při případném řezání a broušení s cílem možností lepšího výběru je toto možné.

Ještě odkaz na to co popisuji:
http://www.postovni-schranky.eu/eshop/produkt/posto vni-schranka---ph-velka-hneda
http://www.postovni-schranky.eu/eshop/produkt/posto vni-schranka---ph-stojata-hneda

Vše o schránkách ...
www.postovni-schranky.eu

Zpět do poradny Nahoru