Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Existují "zkrácené" panty?

Ahoj, v nové kuchyni je pračka vestavná, skrytá za dvířky. I když se všude dávaly bohatě centimetry rezervy, nepočítalo se s jednou věcí - antihluková podložka pod pračkou ji sice ztiší, ale zneklidní a víc se při ždímání hýbe, i když se snaží si sama prádlo rozvrstvit rovnoměrně.

Čili mám problém s panty - pračka je jen pár milimetrů od nich a když se rozdovádí, tak i když se třepe třeba jen v řádu milimetrů, tak do nich klepe a to není dobré. Viz obrázek. Víc dozadu už pračku posunout nemůžu, zároveň si s panty překáží jen vyloženě o cca 10 mm. Tak mě napadá, jestli existují třeba i nějaké kratší panty? Je mi jasné, že bych musel potom přemístit i uchytávací podložku v korpusu, ale za tu zvýšenou rezervu pro dovádění pračky by to stálo.

Zatím jsem neprocházel ty různé Bau...., upřednostnil bych, kdybych se někam mohl vypravit najisto, případně nějaký prověřený eshop?

Děkuji

[img]http://img137.imageshack.us/img137/871/pantdt7.jpg[/img]

Předmět Autor Datum
V nových pantech se nevyznám. Používám metodu blba ze vsi, který hledá, nejlépe ve specializovaných…
čumil 20.03.2008 21:15
čumil
Když tak koukám na ten obrázek, neodpustím si jednu praktickou šťouravou... Už jsi čistil sítko? Z…
Jack 21.03.2008 07:58
Jack
Soklík je nacvaknutelný a odcvaknutelný za cca 3 vteřiny 8-)
Moas 21.03.2008 11:40
Moas
Aha, je vidět že někdo při návrhu přemýšlel. :beer:
Jack 21.03.2008 21:24
Jack
To je fakt. A připomnělo mi to jednu zábavu s ještě Tatramatkou. Nevypouštěla vodu. Napadlo mě, jako…
Rce 21.03.2008 11:48
Rce
Starej dobrej Klavírpant...to byla věc. Nezabralo to žádný místo...
leo 21.03.2008 15:34
leo
to byla věc. Jak byla furt je.:-D
čumil 23.03.2008 20:01
čumil
Inspirovat se dá třeba zde: www.stavebnikovani.net (záložka Kování -> Panty)
Jack 23.03.2008 20:48
Jack
Mám to podobně :-( Leč naštěstí je zabudovaný spotřebič myčka, která nemá tendenci nikam "odcházet"… poslední
Sobtik 27.03.2008 07:25
Sobtik

V nových pantech se nevyznám.
Používám metodu blba ze vsi, který hledá, nejlépe ve specializovaných prodejnách. Tam bývají blahosklonní prodavači, které živí dodávky pro firmy a mají soucit s blbem co chce dva kusy čehosi neurčitého.
Tohle by asi vyřešil klasický pianový pant. Ovšem utrpěl by vzhled. Šikovný jedinec by na něj mohl fréznout hranu těch dvířek, aby se tam schoval hřbet onoho pantu. Je ale otázkou, jak se budou tato dvířka chovat, neb stávající pant je vlastně při otevírání odsadí od čela linky, aby neškrtla hranou o bočnici.
Pokud se ale pračka jednou zblázní a rupne jí v programu jako té naší a sepne rovnou do max. toček, tak se s těmi dvířky vyrovná sama dost krutým způsobem.

To je fakt. A připomnělo mi to jednu zábavu s ještě Tatramatkou. Nevypouštěla vodu. Napadlo mě, jako každého asi, že bude ucpané čerpadlo nebo ten filtr. Pro ověření své geniální myšlenky jsem do vypouštěcího šlauchu fouknul. K mému nesmírnému úžasu to šlo, v pračce stoupaly mocné bubliny. Pustím čerpadlo, nic neteče. Fouknu, bublá. Rozum se zastavil. Avšak není třeba přemýšlet o věcech mezi nebem a zemí, jal jsem se pucovat vše co šlo - filtr, čerpadlo i hadici jsem prošťouchl drátem. I nadále to bublá, leč neteče. Vytaháno hnusně mokré prádlo, s odporem ponořena ruka na dno (ještěže Tatramatka měla vyndavací jedno žebro), drát a pokus o prošťouchnutí posledních 10 cm hadice z vany do čerpadla. A Ecce!! Na vypouštěcí dírce ležela pětikoruna, působící jako šperklapka. S jásotem jsem minci vytáhl, zapnul pračku a nic. Poučen tímto světem, jsem již najisto vytáhl dalšího bůra z díry a ještě několik mincí kolem, k témuž účelu tam uchystaných.

Mám to podobně :-(
Leč naštěstí je zabudovaný spotřebič myčka, která nemá tendenci nikam "odcházet" Původně jsem chtěl použít "klavírák" ale človék, co mi dělal kuch. linku tam nechal jen tak pro jistotu 3cm navíc. takže se tam vejdou i panty :-)

Vlada

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru