Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Barva na okapy

Mnooo tak na pozink je nejlepší barva Alumination (bohuzel nevim presne jak se to pise tak jsem nemohl najit odkaz)je to jako asfalt jenze je hustsi a je stribrny. Jedna plechovka = 19litru cena +/- 5000Kč. Pri dodrzeni technologickeho postupu a schvaleni hotoveho dila prodejcem (distributorem) dava prodejce zaruku 30let.8-)
Spotreba je asi kilo na metr ctverecni. Mimochodem sem s tim natrel u felicie zadni dvere pod tou listou jak to casto rezne a driv mi zrezli blatniky dvere sou netknuty.:-D
No a luxol na pozink, taky sem tomu neveril dokud jsem to nevidel a fakt to drzelo, ale stresne blbe se to dela tece to vsude. Znamej natrel pozinkovanou strechu cervenou primerkou a pak luxolem delal to v 70. letech a taky porad drzi.
Casto se to loupe protoze to lidi delaj v hicu, v lete ma plech i 70 stupnu a to na tom nebude drzet nic, dalsi vec ktera se dela je zneutralizovat plech roztokem sody, protoze na nem jsou ruzny hnusy treba z kyselych destu apod. pak by nater mel drzet.
Pouzit lze treba zminovany formex, uz ho delaj v nekolika odstinech a je to zaroven i vrchni nater. Pak se prodavaji ruzne vodou reditelne barvy ktere vyrobci hodne doporucuji, ale o jejich kvalite se presvedcime az za mnoho let protoze jsou na trhu jen par let a z toho se neda usoudit jejich zivotnost.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny