Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Zasadíte paulovnii a za rok máte čím topit. Budete sklízet dřevo

Jako obecná informace je to dobré.
Jinak se už prokázalo, že nápady ekoteroristů jak pomoci planetě Zemi jsou vždy krok bokem a motivovány jsou pouze snahou zviditelnit se, prokázat že si zaslouží peníze z našich daní a úplatky od podnikatelů, kteří se napasou. Viz právě štěpky, které velkotopiči musí dovážet z okruhu 100 km nákladními auty na NAFTU, řepkomilové, kteří ničí auta přidáváním lepidla do nafty (mimochodem už se dostane nafta řepkafréé :-D) , fotovoltaika a další.
Naši zákonodárci vymýšlejí různé formy odírání lidí pod záminkou ochrany atmosféry a vůbec si nepřipouští, že (v jejich terminologii "prostí občané") nevidí, že to, že naloupené exhalační povolenky prodají třeba Japoncům a ti to fouknou do vzduchu a matička Země????
A my tu řešíme, jak ušetřit na topení.:-D:-D
Mimochodem jízda elektromobilem je povznášející již pro ten pocit ekojízdy, ale do té doby, než vám začne padat na hlavu popílek s radonem z blízké elektrárny. (o tom se ale nemluví, jako se nemluví o tom, že levnou elektřinu do aut bohatých platí chudáci kteří na elektromobily ještě dlóóóuho mít nebudou)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality