Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Jak obejít zákaz klasických žárovek

A napadlo Tě, si tam nosit lampičku, protoze jestli ne tak ted by te to napadnout melo? Navic si myslim, ze takovej rucni generator, kdy jednou otocis klikou a ono to bude 2minuty svit by byl dobrej, eventuelne to muze pohanet otevreni dveri.

Napadlo Te ze nakoupene zarovky jsou na nic a) penize jsi mohl spise investovat, kapital mohl byt pracovni ne lez ve starem modelu zarovky. b) ze cena uspornejch zarovek bude driv nebo pozdeji (a nejspise driv nez skoncis sve zasoby) na stejne urovni jako nyni normalni a jeste usetris.

Duvod omezeni EU je aby lidi zacali jinak premejslet, aby firmy sustredili vyrobu na usporne a pak samozrejme klesnou naklady i cena.

Uplne jsi tu myslenku otocil a EU smernici pokazil. Jestli mas zarovky do konce zivota,tak Ti zarucuju ze se 5let budes smat jak jsi vydelal, 7my rok budes vyhazovat tyhle sunty...

Tech nejekoligictejsich mame hafo - solarni, solne, prilivove, vetrne, vodni, jaderne, solarni ve vesmiru, stonky ktere se ohejbajt ve vetru, termalni, vetrne u dalnice ve svodicich od aut... hafomoc

8-) kazodpadne jsem akcionarem cezu, jestli chce svitit, svit...

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality