Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Praška se sušičkou - nová (2x vyměněná) napouští vodu při sušení

Dobrý den,

mám problém, zakoupil jsem kombinovanou pračku se sušičkou Haier HWD80B14959S8U1S pracka-se-susickou-haier-hwd80b14959s8u1s-antracitova.html a k tomu AquaStop hadici Electrolux E2WIS250A privodni-hadice-electrolux-e2wis250a.html.

Přišel mi první kus a byl vadný, praní fungovalo OK včetně odstřeďování, ale jakmile se zaplo sušení, tak v průběhu sušícího cyklu začala pračka v nějakou chvíli napouštět vodu a tu už nevysušila - prádlo bylo tedy úplně durch i v bubnu zbyla voda po konci sušícího programu.

Datart mi vyměnil za nový kus, ten fungoval dobře po 2 cykly a poté, co jsem dal vyprat třetí várku se stalo opět to samé a zase to napustilo vodu při sušení a prádlo na konci úplně durch.

Chci se zeptat, je to prostě vadná série, nebo můžu dělat něco špatně? Může to být tou dokoupenou hadicí, že nepoužívám tu, co k tomu byla? V obou případech mi pračku zapojovali technici z Datartu.

Díky moc za jakékoli vrady

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kdyby měl někdo stejný problém - co pomohlo bylo odstranění kuličky s pružinkou z odtokového sifonu.…
Stloukal 12.01.2024 15:24
Stloukal
Ano ,tak to má být ,sdělit zde ,proč to už funguje ,jak má ! Díky za všechny ,kterým to může pomoci… poslední
E250TD 14.01.2024 06:42
E250TD

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru