Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem stavitelná spádová lišta

Ahoj lidi, prosím o pomoc. Potřebuji stavitelnou spádovou lištu, protože máme jiný spád, než je na lištách pevných. Ale nemůžu ji nikde najít. Můžete mě prosím pomoct? Kdyby někdo znal odkaz na prodejce nebo výrobce, byl bych moc vděčný. Děkuji předem za pomoc. S.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravím,jednoduše koupíte lištu v šíři nejvyššího bodu,narýsujete spád a ustřihnete nůžkami na plech… poslední
Lubomír 12.12.2023 14:26
Lubomír

Zdravím,jednoduše koupíte lištu v šíři nejvyššího bodu,narýsujete spád a ustřihnete nůžkami na plech,stvitelná neexistuje,je to technicky nemožné,dostávala by se tam špína,byl by tam výstupek,protože by to muselo někam zalézat do profilu.Každý má jiný spád,univerzální není,tak se lišta musí upravit k obrazu daného spádu.Nic na tom není to ohnout z nerezu,nebo hliníku,jenže potřebujete kousek,pokud se těmito materiály někdo v blízkosti nezabývá,tak se nevyplatí koupit tabuli.
Hned první kam jsem nahlédl,tam dělají i nerez,mají tam ceník,nic drastického,poslat nákres a oni to ohnou.Vědí jak,je to podobné krajovémmu plechování na střechu,jen tam chybí vyhnutá okapnice.Naohýbal jsem střešních stovky metrů,jenže jsem důchodce tak nepomohu,nemám velkou ohýbačku.:-)

http://www.jaster.cz/index.html

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru