Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vrzajicí parkety

Ahoj. Máme v bytě parkety, které pri chůzi křupou. Existuje nějaká nenákladná rychlá oprava v podobě nanést na stávající parkety bez obroušení nějaký olej, aby se ve spárách vytvořila emulze, která jakoby zvlhčí to dřevo? Napadlo mě toto, kde píšou, že to lze dát i bez obrušování na původní nátěr. Podlahu mám v plánu dělat novou, ale ne dříve, než za dva roky. Pomohlo by to alespoň na tuto dobu? Děkuji. https://www.barvir.cz/vnitrni-natery-na-drevo/hardwax-parkett-oil-bezbarvy-tvrdy-voskovy-olej-na-parkety/

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Špatně jste četl popis: Tento produkt je speciálně navržen pro neošetřené dřevěbé povrchy v interiér… poslední
miran 12.10.2023 12:34
miran

Špatně jste četl popis: Tento produkt je speciálně navržen pro neošetřené dřevěbé povrchy v interiéru, V případě renovace stačí 1 nátěr bez jakéhokoliv obrušování – přímá aplikace na původní nátěr, myšleno na původní nátěr touto hmotou.
Bojoval jsem s tím dlouhá léta, nejvíce pomohlo umýt parkety opravdu silným roztokem obyčejného mýdla, dát toho hodně, aby zateklo do spojů, ale přitom to nepřehnat, aby se parkety nepoškodily. Stejně to nepomohlo na více než několik dní, zvykli jsme si:.(.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru