Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem LED lustr, ktery meni nastaveni s kazdym zapnutim???

Ahoj, poridili jsme si domu novy lustr. Stal celkem balik, ale moc se nam libil, tak jsme si udelali radost. Dnes dorazil, je snad jeste hezci, nez jsem dle fotek ocekaval. Krasne sviti. Ma vsak jednu malou... VELKOU vadu. Absolutne nechapu, jak muze nekdo ocekavat, ze tohle lidem vadit nebude. Ale mozna jsme jen divni my.

Svetlo ma preddefinovane 4 rezimy sviceni (tepla, studena, denni a nocni), ktere se cyklicky meni pri kazdem rozsviceni svetla. Jinym slovy kdyz si nastavime studenou bilou a svetlo zhasneme, pri dalsim rozsviceni nabehne rezim preddefinovany jako dalsi v poradi, coz je nocni rezim, takze svetlo temer vubec nesviti.

Svetlo ma i dalkove ovladani. Kdyz se zhasina a zapina skrze nej, vse funguje ok, ale jinak si svetlo proste nepamatuje, jake bylo posledni nastaveni a pri zapnuti vypinace proste spusti dalsi preddefinovany rezim. Mate s timhle nekdo nejakou zkusenost? To vazne nejde svetlu rict "zapamatuj si toto nastaveni" ?

Jedna se o tento produkt: https://www.svitidla.com/svitidlo-61330/gabriel

Diky moc

Předmět Autor Datum
no tak ho vraťte, stejně je hnusný. podle popisu prodejce má paměť. podle vašeho popisu nemá - tak c…
lední brtník 21.08.2023 20:23
lední brtník
Záruka je dva roky a nemá to vyměnitelnou žárovku. Obvykle to chcípne v 25. měsíci života. Docela dr…
kejki 21.08.2023 20:58
kejki
Ono by tam mohlo být přepínání funkcí, buď manuálně na svítidle a nebo na ovladači. Každopádně zase…
DRAGON-CZ 21.08.2023 21:01
DRAGON-CZ
Svetlo ma i dalkove ovladani. Kdyz se zhasina a zapina skrze nej, vse funguje ok Svetlo má hlavne d…
ok 22.08.2023 01:49
ok
Do čtrnácti dnů můžete vrátit bez udání důvodů. Je to věc vkusu, ale já bych to domů nechtěl. Ani za…
Paron 22.08.2023 09:45
Paron
Ked ho "vypnes" cez DO, stale zostava pod napetim, tj. elektronika je stale napajana a teda nic sa n… poslední
truhlik 22.08.2023 11:13
truhlik

Ono by tam mohlo být přepínání funkcí, buď manuálně na svítidle a nebo na ovladači. Každopádně zase Čínský šunt, možná vyrobený v Polsku z Čínských komponent, účinnost svítidla je vyloženě tragická a pokud vám nejde vyloženě o design, tak ho vraťte.

Svetlo ma i dalkove ovladani. Kdyz se zhasina a zapina skrze nej, vse funguje ok

Svetlo má hlavne diaľkové ovládanie. Všetky tieto svietidlá na diaľkové ovládanie predpokladajú trvalé pripnutie na sieť a funkcie sa volia diaľkovým ovládaním. Ak tam vôbec máš vypínač, tak je to len preto, lebo prípojka na luster umožňuje pripojiť aj svietidlo s klasickými žiarovkami. Je to len funkcia navyše, že preklikaním vypínača (v prípade, že nemáš poruke ovládač) si navolíš niektorú zo základných funkcií. Väčšina takýchto osvetlení funguje tak, že ak ho zapneš po dlhšom čase, tak naskočí do nejakého základného režimu svietenia (alebo je zhasnuté), ktorý však vieš preklikaním vypínača (v krátkych časových intervaloch po sebe) zmeniť. Je to však len núdzový režim, preto nečakaj zázraky.

Ked ho "vypnes" cez DO, stale zostava pod napetim, tj. elektronika je stale napajana a teda nic sa nemeni.
Ked ho vypnes mechanickym vypinacom, uplne ho odpojis od napajania. Vstavana funkcia "po pripojeni napajania" zmeni rezim. S tym nic nenarobis.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru