Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyznáte se v autokamerách?

Mám autokameru - už druhou. První Platinium jsem koupil v kamenném obchodu za zajímavou cenu 666Kč v roce 2015. Pak jsem ji nahradil autokamerou LAMAX Drive C7 - už nevím, proč, kameru Platinium jsem zkoušel jako zadní kameru.
Ta současná kamera začíná zlobit, při jízdě se samovolně vypíná, nahrané soubory se nedají na počítači přečíst (soubor je přiměřeně dlouhý, ale přečíst se dá jen kousek na začátku).
Tak uvažuji, jestli se dá nějak rozumně opravit (vyměnit paměťová karta, lze se dostat k baterii v kameře?) nebo raději kamerám dopřát lehké spočinutí v kontejneru na elektroodpad a koupit novou - pokud možno ne moc drahou.
Vyhledal jsem tu první kameru Platinium, tehdy jsem vyndal baterku, tam to šlo (BL-5C Nokia Li-Ion 1020 mAh 3.7 V), je nafouklá a dát tam už nejde (už jsem ji vyhodil do elektrokontejneru).
Můžete mi někdo poradit jestli má cenu zkoušet kameru opravit nebo jakou koupit? Už jsem trochu hledal, moc mne neuchvacují ceny.

BTW: Už jsem se ptal tady, ale zatím nic co by se mi hodilo.
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=104536

Předmět Autor Datum
Tu Lamax C7 mám taky už 6 let, po čase ještě v záruce začala zasekávat obraz nebo barevné šmouhy. Ta… poslední
Karel04 17.08.2023 12:41
Karel04

Tu Lamax C7 mám taky už 6 let, po čase ještě v záruce začala zasekávat obraz nebo barevné šmouhy. Tak jsem ji reklamoval, poslali jinou a pak se zjistilo, že byl vadný ten konektor do autozásuvky. Tak mi to vyměnili znova celé a od té doby klid. Zkusil bych to zapojit rovnou přes nějaký konektor v autozásuvce s USB portem. Paměťovou kartu vyměnit můžeš, ale když ukládá jiné soubory, tak tou to nebude.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru