Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chytrý detektor kouře Nest Protect

Dobry den. Snazim se zprovoznit Wifi detektor koure Nest Protect (bateriova verze)- telefon Samsung M21. Aplikace Nest. Vse funguje, jen ne to nejzasadnejsi- kdyz zkousim detektor priblizit ke kouri (ze spaleneho papiru), detektor zacne reagovat, spusti se alarm, jenze na mobilu se nic nedeje.. Jako ze bych cekal ze nabehne nejaka obrazovka se zvukem a moznosti vypnout alarm pres aplikaci. To se nedeje a akorat pak mam u ikonky aplikace Nest jednicku- jakoze zpravu a kdyz aplikaci otevru, najedu na zpravy..tak to tam je, ze byl pozar a v kolik hodin.. Navod mam cesky a vsechna nastaveni v aplikaci jsem si prekladal, ale k nicemu jsem se nedopracoval.. Akorat tam je funkce, ktera kdyz se vypne, tak jde alarm pokud houka vypnout pouze tlacitkem na detektoru a ne i v aplikaci.. Nevim, jestli na telefonu neco nastavit..ale treba kdyz mam nastaveny budik v mobilu, a je zhasnuty displej, taky nabehne zvuk i obraz budiku pri buzeni..Dekuji moc..

Předmět Autor Datum
Tak uz vim, v nastaveni telefonu ,,oznameni" - plovouci oznameni (chytre oznameni v novem okne) a pr…
nodj 27.05.2023 19:55
nodj
Tak vyresene to stale nemam- kdyz spusti alarm na mobilu, vyskoci to plovouci okno. Ale kdyz ma mobi… poslední
nodj 24.06.2023 13:31
nodj

Tak vyresene to stale nemam- kdyz spusti alarm na mobilu, vyskoci to plovouci okno. Ale kdyz ma mobil vypnuty displej, nic se nedeje- pri poplachu se nerozsviti ani displej ani nevydava mobil zadny zvuk. Nevim uz co s tim.. mobil Samsung M21.. co jsem koukal na mobilu, tak ta aplikace Nest ma i opravneni k rozsviceni zamknute obrazovky v seznamu opravneni.. ale nastavit tam nic nejde..
Chtel jsem stahnout aplikaci AcDisplay- ta by mela umet rozsvitit displej pri notifikaci, ale tato aplikace neni kompatibilni s mým telefonem..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru