Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký mezičlen si dokoupit k VIDEU a AUDIU???

Dobrý den
PROLOG: Omlouvám, se že je to tak dlouhé, ale jsem už z toho tak zoufalý!!!!! Ale myslím si, že rada pro člověka , který tluče bídu s nouzí – už neexistuje. Už jen pro to, že nějaké nové produkty neexistují, kde by se dala vystříhat reklama a pak vypálit a shlédnout po mnoha letech, kdy má člověk na to – či ono chuť shlédnout.

DOBŘÍ LIDÉ - PROBOHA, poraďte mi alespoň maličkou radou s „přepětím AV a Videa“, Jaký mezičlen si dokoupit k VIDEU a AUDIU???
Jsem sice - nyní už invalidní důchodce – ale celý život slaboproudař, kterého přesně toto živilo!!!!! Ale teď v tomhle případě už jsem „mimo mísu“
Ukončili vysílání analogového signálu. Proto jsem si vzal půjčku a koupil si dva přístroje Panasonic (dokumenty a westerny se často překrývají), které uměly DVBT1 a nepotřeboval žádný Set Top Box.
Cca po 6-letech (nebudu pitvat proč) přešli na DVT2 a musel jsem koupit SetTopBoxy ke každému přístroji. (je to strašný opruz – programovat vše na 2x) neboť kvůli práci na zahradě a svému věku nic nestíhám a na vše se potřebuji podívat později…… a hlavně vystříhat reklamy.
V jednom přístroji odešlo AUDIO a v druhém VIDEO..
Servis mám kousek a kluk (který je sice mladý), tak řekl, že se s něčím takovým nikdy nesetkal (ani já za celý svůj život ne) a že tam muselo vlétnout nějaké PŔEPÉTI .
Nafouklé kondenzátory si mněním sám, ale tohle je něco jiného.

Zítra mi přijde „nový“ přístroj…….poraďte prosím, jakou ochranu a kde koupit. Už si (kvůli podělaným set, top boxům) nemohu si dovolit, každý měsíc kupovat další přístroj, který se již nevyrábí a nic takového taky ne. Nové desky se už nedělají!!!!! A na Ebay deska, která obsluhuje video i audio VYJDE NESKUTEČNE DRAHO!!!!!!

PROSIM – MOC PROSÍM, KDE KOUPIT MEZIČLEN OCHRANY VIDEA A AV.
Budu vděčen za jakou koli radu…..jen ať mi to zase neodejde –už na nový resp. starý přístroj už nikdy mít nebudu!!!!!!!
Za vše moc Dekuji, Michal

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny