Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HJC 21B - nefunguje souběh hudby a interkomu

Ahoj,

pořídil jsem si interkom do moto helmy, nakonec jsem zvolil cestu řešení přímo od výrobce, které sedne do výřezů v helmě a netrčí okolo. V HJC i71 mám interkom HJC 21B. Dlouho neviděl tak záměrně nekompatibilní trh, jako jsou moto interkomy. Spárovat ho prvně s jiným výrobkem HJC je na tři vteřiny, spojit ho s jakoukoli jinou značkou je peklo a to samé platí pro všechny ostatní výrobce. Nakonec se podařilo, HJC se mi po startu spojí přes Bluetooth s telefonem a po krátkém stisku prostředního tlačítka (tzn. poslední spojené zařízení) se spojí s interkomem Cardo Spirit v jiné helmě v režimu Universal Intercom, také přes Bluetooth.
Problém je v tom, že jsem prolezl návod zepředu, zezadu a chápu ho tak, že interkom umí priority (návod v odkazu, strana 39, bod 9.1). Můj je ignoruje, nebo možná já netuším, co dělám. Po tom, co se spojím s druhým jezdcem spolu můžeme nekonečně mluvit, ale přepínání mezi hudbou z telefonu a hovorem musím dělat ručně krátkým stiskem prostředního tlačítka. Když mluvíme, neslyším hudbu, když poslouchám hudbu, přestože je druhá strana připojená, neslyším ani slovo, dokud nepřepnu manuálně "vstup".

Otázka na znalé - dělám něco špatně, nebo je tohle prostě vlastnost, když místo Intercom (HJC s HJC) používám Universal Intercom (HJC s čímkoli jiným)? Firmware mám poslední 1.0.1, funkce "Audio Multitasking" zapnutá (v návodu 10.2.7, strana 44). Pod tabulkou se píše, že můžu mít aktivní pouze jeden background zdroj zvuku, když je aktivní foreground zdroj zvuku, takže Intercom+Music by neměl být problém.

Návod HJC 21B

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru