Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nabíječka autobaterie

Zmiňuji jen ty "inteligentní", tedy alespoň dle informací prodejce a výrobce, což byla i ta jebka za 500.
Já tu napíši pro nějaké rozepře, ale jen uživatelské zkušenosti. Nemysli si, i já jsem koukal na tu z Lidlu, a dokonce jsem to tady nedávno řešil. Pak jsem znejistil při čtení recenzí a diskuzí a po shlédnutí par videí, kde ji kuchali a srovnávali s nějakým německým, prý snad ověřeným, exemplářem a ještě vice jsem znejistil. Pak jsem videl nějakého technika, který si ji snad upravil (nevím, co, kde, nevyznám se v tom) a snad že dobíjela na 13,4 V, tuším a ukazovala správně aktuální napětí na displeji - jen tlumočím. Můžu sem dát odkazy, ale nechci plevelit OT.

To, že je všechno Čína, to je jasné a jestli si někdo mysli, že když si koupí Značku, že je na tom zásadně lépe, je naivní. Ačkoliv myslíš, že ty nabíječky se od sebe, kromě součástek, neliší ani zpracováním, respektive, že je to stejný tišťák a vypadá to úplně totožně? Mám na mysli právě tohle. Součástky nesoučástky, ale architektura elektroniky uvnitř, která v důsledku pracuje efektivněji?

Jinak tedy pardon za nedorozumění. Já mám ten silnější Ctek 5. Ten 3.8 nemůžu nikterak posoudit, ani jako uživatel.

Závěrem musím podotknout, že jsem nabíječku řešil z toho důvodu, protože jedno auto mi jezdí jenom po městě a startuje 300x denně. Pak je další vozidlo, které nemá skoro žádný najezd, a tak je trvale připojené na jebkový Black a Decker, který plní aspoň tu úlohu, že je aku stále udržovaná. Prosím neřešte, proč je takový vůz provozovaný, starám se jen o to, aby v případě potřeby hned mohl jet, jinak to není ani moje starost.
Jinak, kde je nabíječka vyrobená a kým a jakou nese značku, je mi úplně jedno. Chci jenom připojit, za normální dobu nechat nabít cca 60 Ah aku a víc neřešit ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny