Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaké spreje jsou nejlepší?

Dobrý den, hledám barvy ve spreji na dřevo s co nejlepšími vlastnostmi (krycí schopnosti, schnutí), nejlépe na vodní bázi. Několik jsem jich již vyzkoušel, ale stále nejsem spokojený s výsledkem. V obchodě a na internetu je jich spousta, takže nechci zkoušet tolik druhů sprejů. Hledám někoho, kdo už jich používal více a má srovnání. S kterou značkou jste byli nejvíce spokojeni? Vyrábím dekorace, tak bych potřeboval, aby výrobce měl velké množství odstínů. Předem děkuji za odpověď.

Předmět Autor Datum
Na dřevo používám jedině lazuru, ale nikdy ne ve spreji. Jestli to máš na nějaké dekorace a na vodní… nový
Lukas1982 15.01.2023 20:23
Lukas1982
Nemyslel jsem lazuru, ale barvy (modrá, červená atd). Lazuru na dřevo taky používám, ale u barev je… nový
Amaterský kutil 15.01.2023 20:37
Amaterský kutil
Zkus se poptat někde kde dělají dřevěné hračky. nový
nerady 15.01.2023 20:41
nerady
Neděkuj, moc jsem neporadil, vlastně vůbec. Byl to jen tip, co bych použil já. Bohužel víc poradit n… nový
Lukas1982 15.01.2023 21:47
Lukas1982
Luxol není na vodní bázi. poslední
Paron 19.01.2023 22:29
Paron

Na dřevo používám jedině lazuru, ale nikdy ne ve spreji. Jestli to máš na nějaké dekorace a na vodní bázi, znám maximálně Balakryl a Luxol. Myslím, že je to bývalá značka balakomu.
Z těch dvou bych volil značku Luxol, ale ve spreji asi není. Moc nechápu, proč to chceš ve spreji. Nikdy to nedosáhne plné kvality a bude to jen nástřik, který se časem oloupe.

Neděkuj, moc jsem neporadil, vlastně vůbec. Byl to jen tip, co bych použil já. Bohužel víc poradit neumím. Vím, jak to myslíš. Napadá mě pořídit nějakou stříkací modelářskou pistoli.
Teda pokud to není jednorázová záležitost.
Mrkni na https://www.airbrushcentrum.cz/kategorie/airbrush-pistole/2 Třeba Ti nějaká bude vyhovovat. Zkušeností s tím moc nemám, jen jsem tím jednou renovoval starého mustanga a
povedlo se na jedničku. Snad se najde někdo, kdo tomu rozumí více a dobře poradí. Hodně štěstí a věřím, že se to povede.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru