Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GMElectronics totálně zmršilo e-shop

Taky nechápu, jak to mohli takto zmršit. Přitom se dají najít i světlé stránky té změny, třeba jde filtrovat podle rozsahu. Najít třeba dřív řekněme odpor 270-390 dalo fušku a ještě větší kolem kila protože to znamenalo zaškrtat všechny čtverečky (po každém prodleva na přechroustání a znovu rozklikávání filtru) navíc byly řazené chaoticky většinou podle abededy (1, 10, 11,.., 2, ....). Ale jinak všechny ostatní změny jsou k horšímu.
Nejhorší na tom je, že už ta předchozí podoba a i ta před ní byly zmršené. Ale GME v tom neni zdaleka samo, zjistil jsem, že podobnou iniciativu udělaly české dráhy i regiojet. A spousta dalších stránek. Zřejmě jak nejsou peníze v době krize, tak se utrácí za takové zbytečnosti jako redesign stránek (ostatně něco podobného bylo možné pozorovat i při minulé krizi).

Nejvíc nechápu, proč se stránky načítají 10-30 sekund. To je spíš na odrazení uživatele - potenciálnho zákazníka. Taková šílená doba.

Horší je, že není moc na výběr, dyť co máme v praze a okolí kromě GME. GES skončil už dávno a ostatní ještě dávněji. Máme ve městě sice obchod se součástkami (bere od TME a neni problém si tam cokoliv ze sortimentu TME objednat), ale pán, který to vede už taky neni nejmladší a následníka určitě nemá, takže až se rozhodne odejít do důchodu, tak nebude ani tohle. Zatím funguje, takže já co nenajdu v GME hledám u TME a tam většinou uspěju. Farnell je taky dobrý, ale to abych udělal pořádnou objednávku, když už platím poštovné. S mouserem jsou věčné problémy, soukromě jsem tam neobjednával, ale v podniku každou chvíli řeší nějaké chybějící faktury, nekompletní dodávky a hlavně tam všechno dlouho trvá.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny