Předmět Autor Datum
Kolik duší ročně lepíš (pokud tedy nevlastníš cyklistický obchod)? Já už si ani nepamatuju, že bych…
Jan Fiala 20.12.2022 13:29
Jan Fiala
Jestli lepí duše tak jako já, že dává náhradou nové nebo zalepené a pak lepí třeba 20 duší, když už…
ml1 20.12.2022 16:06
ml1
Ano, přesně tak to mám. :-)Byl jsem vždycky línej zalepit, když jsem píchnul, tak jsem koupil novou…
Ivon2 20.12.2022 21:58
Ivon2
Jsem sice velkým "vyznavačem" co se týká lepení a využití Mamuta, ovšem na lepení duše do kola bych…
George63 20.12.2022 17:45
George63
Díky za super vysvětlení. poslední
Ivon2 20.12.2022 22:00
Ivon2

Kolik duší ročně lepíš (pokud tedy nevlastníš cyklistický obchod)? Já už si ani nepamatuju, že bych lepil duši.

Technický list:

Je moderní lepidlo na bázi MS polymerů vhodné všude tam, kde je vyžadováno transparentního (průhledného) spoje. Univerzální lepidlo je vhodné pro lepení mnoha stavebních materiálů, jako je nerez, ocel, hliník, eloxovaný hliník, zinek, různé slitiny, PU, PVC, EPS, XPS, PUR, sklo, zrcadlo, beton, přírodní kámen, sádra, smalt, keramika aj.

Jestli lepí duše tak jako já, že dává náhradou nové nebo zalepené a pak lepí třeba 20 duší, když už neni co dávat, to by smysl dávalo. Jinak lepidlo bylo vždy součástí záplat. Statisticky píchnu tak 1.5 do roka, tak ani nechci počítat, za jakou dobu se mi těch 20 zalepitelných (+ nějaké nezalepitelné) nahromadio. Ale pokud čověk jezdí, tak kolo potřebuje nějakou údržbu a občas i nějaké opravy, píchlá duše je to nejmenší.

Ano, přesně tak to mám. :-)Byl jsem vždycky línej zalepit, když jsem píchnul, tak jsem koupil novou duši. Teď jsem omarodil a mám čas zalepit asi 9 duší. Jen se mi v obou sadách ty lepidla za ty roky vysušila, ale záplat mám hromadu, tak se mi nechtělo kupovat zase nový balení se vším.

Jsem sice velkým "vyznavačem" co se týká lepení a využití Mamuta, ovšem na lepení duše do kola bych jej nedoporučoval. Pouze v nouzi nejvyšší, kdy by nebylo orig. vulkanizační. Klasické částečně naleptá gumu a vulkanizuje, takže spoj pak drží na 100%. Což by mamut určitě nedokázal.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru