Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zadní brzdy Peugeot 407

Takže dávám report, objednal jsem si přípravek na zatlačení pístků, na čemž jsem shořel při prvním pokusu. Začal jsem dělat druhou stranu. Brzdy v naprosto dezolátním stavu. Když jsem sundal kolo, odhalil jsem brzd. disc v tak rezavém a ojetém stavu, že jsem to ještě neviděl. Horní šroub třmenu jsem povolil jen se sikovkama Knipex Cobra a spodní ani s nima. Musel jsem odříznout bruskou. A nejlepší - na vnitřní straně byla totálně zkorodovaná destička, na které bylo asi 2mm brzdného media. A to nejlepší - z vnější stany nebyla VŮBEC ŽÁDNÁ!!!
Myslím, že ten třmen tímto dostal tak zahulit, že jsem neměl nejmenší šanci ten pístek dostat dovnitř. Měl jsem ho i vyndaný, očistil jsem ho, ale zatlačit nešel ani klíčem nasazeným na přípravku. Takže už mám objednané nové třmeny a držáky třmenů a barvu ve spreji, kotouče, destičky už mám.
Chtěl bych se ale zeptat, až budu odstraňovat starý třmen, jak je to s tou ručkou, stačí, když bude jen "dole". Nebo se musí rozebrat i celej středovej panel a povolit to lanko? Díky za rady.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny