Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyber nove lednice s mrazakem do 16k

Nedávno jsem řešil stejnou záležitost, akorát rozpočet nebyl pevně dán.
Nakonec koupeno náhodně při nákupech, kdy jsme šli okolo elektra a podívali se, co tam mají. Důležitý byl velký mrazák a též velká chladnička. Třeba můj brácha vyloženě nechtěl drátěné police a zvláště ne takovou tu na lahve.
Předem jsem vyřadil z výběru pofidérní značky a především jsem rozhodně nechtěl LG. Elektronika od nich mě obecně zklamala a kolegyně z práce si na servis (záruční!) hodně stěžovala - chladnička za 35 litrů a servis měl plno vytáček, dávali si na čas a prostě špatná zkušenost. Naopak jsem slyšel z různých stran dobré zkušenosti na servis Samsungu, takže to byl favorit a Samsung jsme nakonec koupili.
Připlatili jsme si za prodlouženou záruku na 5 let (prostě tak nějak nevím, jak dlouho v tom vydrží větráky a elektronika obecně).

Konkrétní typ schválně nepíšu, protože dostupnost stejnýho modelu není zaručena, cena se liší i podle stupně "výbavy". Brácha má též Samsunga, hodně podobnej, ale o fous nižší a nemá tam šuplíky s odděleným klimatem (chladnější, nebo sušší/vlhčí). Ale cenově asi o 4 litry méně, než naše lednička.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny