Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mluvítko do hračky

Zdravím!

Potřebuji udělat vlastní mluvítko do panenky Woodyho. Na YouTube jsou návody jak to udělat, jenže tam lidé používají produkt z ameriky, který se k nám nedováží.
Sice se dá objednat přes Amazon ale je to drahé. Neznáte někdo alternativu která by se prodávala v Česku? Nebo něco podobného, co by šlo dodělat vlastnoručně?

Ten produkt je zvukový čip s reproduktorem, pamětí s usb zdířkou, nabíjecí baterkou a tlačítkem, které spouští jednu z mnoha nahraných zvukových souborů, sekvenčně po sobě.

Odkaz na produkt z ameriky:
https://invitebyvoice.com/collections/best-selling-sound-products/products/multiplay-push-button-recordable-sound-chips#tab=ways-to-use-br

Děkuju Vám za pomoc!

Koho by to zajímalo, tady jsou videa, jak vyrobit to mluvítko:
https://www.youtube.com/watch?v=lszRgWZN_B0
https://www.youtube.com/watch?v=L5OSR5iZD8U

Předmět Autor Datum
Co je drahé ? https://www.amazon.de/s?k=ez+sound+MultiPlay&crid=1DMBYU1M2CMOM&sprefix=ez+sound+multi…
MM_tank 23.09.2022 17:38
MM_tank
Děkuji ale všechny tyto moduly mohou přehrávat jen jeden soubor. Já potřebuji aby přehrával více sou…
Bakula 23.09.2022 18:57
Bakula
veď je to ten istý výrobok z nemeckého amazonu ako z amerického,to čo dal ako prvý odkaz MM_tank vo… poslední
audax mobile 26.09.2022 12:18
audax mobile

Děkuji ale všechny tyto moduly mohou přehrávat jen jeden soubor. Já potřebuji aby přehrával více souborů, pokaždé jiný, když se zmáčkne tlačítko. Když jsem psal že je to drahé, myslel jsem ten produkt z amerického Amazonu. Na jakémkoli Amazonu v Evropě jsem ho nenašel.

veď je to ten istý výrobok z nemeckého amazonu ako z amerického,to čo dal ako prvý odkaz MM_tank vo svojom príspevku .....všade stojí skoro rovnako.....ak je cca 13 usd/eur vela za kompletný výrobok,zakúp si pertinax,súčiastky a urob si to sám,určite sa dostaneš na niekolkonásobok tej ceny.....ak nemáš žiadnu výbavu,pripočítaj cenu za potrebné chemikálie a ostatné náradie na výrobu plošného spoja,pájkovačku,reproduktor etc....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru