Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poradte mi s Alzou prosim

Prosím kdo má zkušenosti s alzou, konkrétně doprava. Bydlím ve druhém patře, bez výtahu, na faktuře mám výnos do prvního patra zdarma. Znamená to že po mě bude nakonec chtít peníze? Tu sušičku sám neodtahnu:)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Spíš to nechá v tom prvním patře. Otázkou je, jaký to má smysl nosit jen do prvního patra (smysl by… nový
ml1 01.08.2022 16:50
ml1
Jak jsi přišel na to, že Planeo skončilo? Prodejny mají stále a domů doručují taky pořád. https://ww… nový
Karel04 01.08.2022 17:19
Karel04
Stačí se zeptat na centrále FAST ČR... PLANEO Elektro provozovny jsou průběžně rušeny tam, kde lidi… nový
ST 02.08.2022 22:52
ST
Můžete se s nimi domluvit. nový
Paron 04.08.2022 11:10
Paron
Za peníze v Praze dům. Pokud budete v čase doručení doma, tak vám jistě po finančním všimném, řidič… nový
Aaaaasa 04.08.2022 11:52
Aaaaasa
zabite minozemšťana poslední
MA JU 04.08.2022 22:42
MA JU

Spíš to nechá v tom prvním patře. Otázkou je, jaký to má smysl nosit jen do prvního patra (smysl by mělo nechat to pod schody a nebo vynést až nahoru). To je ještě dobrá varianta. Planeo těsně před zánikem vyložilo pračku na chodník před barákem, prý nemají lidi a jeden to nezvládne. Ale s tím jsme počítali, bylo to takto sjednané už v obchodě. Přitom bývaly časy, kdy to donesli až domu a zapojili, a snesli starou (a to byl taky jeden člověk s rudlíkem, čuměli jsme, jak mu to po těch schodech jde). Za chvíli budou počítat schody a řeknou, že to vynesou jen např. 45 schodů a ani o jeden víc a nechají to vprostřed schodiště.
S alzou zkoušenosti nemám, bydlíme daleko mimo jejich akční radius (na tyhle věci jsme mívali Planeo a několik dalších, je ale otázka až současná pračka dojde, co budeme dělat, Planeo skončilo chvíli před kovidem, nebo s kovidem už nevím). Podle toho odkazu slibuje alza zázraky (teda mezi náma 91% je dost málo, to můžou klidně 60% lidí tvrdit, že jsou těch 9% co se nedaji zrealizovat), ale zkušenost nemám.

Stačí se zeptat na centrále FAST ČR... PLANEO Elektro provozovny jsou průběžně rušeny tam, kde lidi nejsou hlupáci a nenechají se napálit tou jejich otravnou, agresivní a lživou reklamou. Tohle FAST neměl zapotřebí. Holt mamon a doufání v hlupáky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru