Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nápad nemám, jen dotaz: Kdysi jsem si koupil něco podobného, snad tohle: https://www.merkurymarket.s…
Yarda 14.06.2022 07:20
Yarda
Tyhle jednorazovy altany znam. Jednou jsme ho meli postavenej na nejaky grillovace, koukam na nebe j… nový
bahno 14.06.2022 08:17
bahno
My ho meli asi tri roky, ale pak se zacala rozpadat ta plachta. Za tu dobu letel vzduchem asi petkra… nový
kubik 14.06.2022 08:49
kubik
Děkuji za nabídku. Sice do Jihlavy to mám trochu z ruky (bydlím tam co se potkali dva medvědi), ale… poslední
Yarda 18.06.2022 12:30
Yarda

Tyhle jednorazovy altany znam. Jednou jsme ho meli postavenej na nejaky grillovace, koukam na nebe jak se zatahuje a najednou vidim hulavu jak prase. Chytnul jsem ten altan uprostred ty vodorovny trubky a prislo to. Pote, co se ty trubky ohnuly kolem my ruky jsem ho zahodil a sel se ususit. Jsou fakt jen do hezkeho pocasi a nevydrzi vubec nic.
A z toho plyne i muj nazor na nahradni trubicky - originalni z plechovkovy oceli o sile mensi nez vrsva laku na ni nema nejmensi smysl kupovat. Asi by se dalo koupit trubky v alupe a udelat to z nich, blbe se bude resit skladani, ale mozna by se dalo udelat z vlozenych trubek. V kazdym pripade to bude drazsi nez originalni altan, ale mohlo by to neco vydrzet.

My ho meli asi tri roky, ale pak se zacala rozpadat ta plachta. Za tu dobu letel vzduchem asi petkrat, vzdycky se pretrhnou ty kotvici provazky. Par trubicek se ohnulo, ale vyspravil jsem je kusem klacku zasunutym dovnitr a textilni lepici paskou.
Nahradni trubicky jsem k tomu nevidel, ale prodavaji se ty plastovy spojovaci tentononc jako sada. Pokud jsi nekde z okoli Jihlavy, tak si muzes prijet a venuju ti to, co zbylo z toho meho pristresku, vetsina tech trubek je vicemene v poradku.

Děkuji za nabídku. Sice do Jihlavy to mám trochu z ruky (bydlím tam co se potkali dva medvědi), ale občas jezdíme za mladými na Moravu a u Jihlavy najíždíme na D11. A když jedeme zpátky, tak tam zase sjíždíme.
Možná bych ti mohl nabídnout ty trosky co mi zbyly, bílou plachtu mám celkem v dobrém stavu.
:beer:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru