Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kamera vzadu v autě.

Napadlo mne, že by nebylo špatné, kdybych měl v autě kameru i u zadního okna aby snímala co se děje vzadu. A zároveň ji mohl používat i k couvání.
Displej u kamery by byl zbytečný, ale nějaký oddělený displej co bych na něj mohl koukat kam couvám, by nebyl špatný. Nejlépe bezdrátový, abych od kamery nemusel natahovat skrz auto dráty.
Je něco takového?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravím,jakou máš momentálně kameru přední?Jsou adaptéry,které ty kamery přepínají do jednoho monito… poslední
Lubomír 18.05.2022 12:11
Lubomír

Zdravím,jakou máš momentálně kameru přední?Jsou adaptéry,které ty kamery přepínají do jednoho monitoru.Sám mám kameru v zrcátku s androidem a navigací,jak zařadím zpátečku,přepne se to na zadní na monitoru.Prodávají se i sety zadní kamera s monitorem,taky to mám,ale kameru jsem z toho použil jinam.Je to i bezdrátové,stejně však musíš vše od někud napájet a dostat kabel k zadní kameře není problém,dáš ho pod koberečky podle dveří a dostaneš až do palubovky.Mám tady na stole i jen malou wifi kameru na android,stačí mít v telefonu prográmek a pokud ho máš v držáku na palubce,klikneš na ikonu,vidíš i můžeš nahrávat dění za sebou.Je toho spousta za pár pětek,kupuji na aliexpresu.:-

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru