Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Babetta 210 - nerozjíždí se na jedničku

Omlouvám, se těm kteří najdou tento dotaz i na jiných speciálních fórech,ale zkouším vše a vím, že sem chodí lidé 9řemesel...
Už si nevím rady s babettou 210.Už jsem měl rozpůlený 3x motor a nefunguje. Startuje super, ale nerozjíždí se na jedničku.Čelisti ok vše suché a odmaštěné. Nová gufera, ložiska. Vždy složím motor a vše cca 5km funguje skvěle poté jen dvojka jednička nejde. Motor jde do otáček, řemen se točí, ale nerozjede se. Teď na posledy, protože tato závada se projevuje při špatné volnoběžce motoru, jsem vyměnil i tu, i když původní vypadala dobře. Po smontování opět stejný problém. 5km v pohodě a už zase nejde rozjet.
Napadá Vás ještě nějaká možnost co je špatně? Díky

Změna předmětu, původně: Babetta 210 (host)

Předmět Autor Datum
Dobrý den,vypadá to,že něco nabyde,nebo se mírně zkroutí teplem ,mohl by to být buben na který dosed… nový
Lubomír 13.05.2022 15:19
Lubomír
Díky za typ , ale tady problém nebude. Ta babetta funguje jen jednou . Při první jízdě po složení mo… poslední
pařez 14.05.2022 19:53
pařez

Dobrý den,vypadá to,že něco nabyde,nebo se mírně zkroutí teplem ,mohl by to být buben na který dosedají čelisti odstředivé spojky.Je perfektně rovný,aby čelisti dosedaly celou plochou?Vím,že toto bývá problém,párkráte jsem je babetářům rovnal na soustruhu a závada odstraněna.:-)

Díky za typ , ale tady problém nebude. Ta babetta funguje jen jednou . Při první jízdě po složení motoru. Potom už ne, ani po odstavení. Nové rozebrání motoru, opětovné složení a zase vše funguje jak má, ale cca5km. Vše složeno jak to bylo, kontrola přes katalog ND vsechny dily tam kde mají být.
Dnes jsem zase vyhodil motor( zatím nepůlil) a vše vypadá ok.
Jen jsem si všiml, že se povoluje matka na dvojkových čelistech. Čím by to bylo???

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru