Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krokový motorek

Zdravím,

potřebuji koupit krokový motorek s označením 17HS3401S. Na internetu jsem našel jen s označením 17HS3401, bez S. Co znamená "S" na konci kódu?
Co jsem zatím pochopil, tak "34" by mělo znamenat rozměr těla motorku. Můžu použít motorek s označením 17HS4401? Bude jenom delší, nebo je tam ještě nějaký jiný rozdíl?

Díky za rady

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak teda nevím. Od poruchy jsem měl motor demontovaný. Dnes jsem chtěl zkusit vyměnit motory z jedné… nový
machulda 16.05.2022 19:56
machulda
Jeste jednou, kabely a konektory. Cinan je schopnej na pohybujici se kabel pouzit hlinik platovany m… poslední
bahno 16.05.2022 20:45
bahno

Tak teda nevím. Od poruchy jsem měl motor demontovaný. Dnes jsem chtěl zkusit vyměnit motory z jedné osy na druhou, abych vyloučil vadu motoru nebo driveru. Po namontování oba motory na obou osách fungují, tak nevím, co si o tom myslet..... Uvidíme, jak se budou chovat v průběhu času. Zatím všem děkuji za cenné rady.

Jeste jednou, kabely a konektory. Cinan je schopnej na pohybujici se kabel pouzit hlinik platovany medi, ktery se klidne prezvejka pod neporusenou buzirkou a sem tam vede a sem tam ne, konektory se vyzvejkavaji a kvalita krimplovani pinu je prachbidna. Strasne blbe se to hleda, ale vypeklo to me i kolegy a ne jednou. Nejlepsi je udelat si svoje, ale chce to vybaveni nebo kamarada s klestema.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru