Předmět Autor Datum
Snad tady přesněji možná tento. Klíčová je rozteč 4,2 3,96 2,5 2,54. Tu si zadej do selektoru a poče… nový
Kyncl 24.04.2022 10:19
Kyncl
Záleží na tom, jestli hledáš jen protikus ke stávajícímu konektru nebo jestli bys mohl nahradit komp… nový
czcharlie 24.04.2022 15:14
czcharlie
Pokud by selhalo GME (mají docela omezený sortiment) pak zkusit tme nebo farnell a dodavatelů je víc… poslední
ml1 25.04.2022 16:38
ml1

Záleží na tom, jestli hledáš jen protikus ke stávajícímu konektru nebo jestli bys mohl nahradit komplet. Podle obrázku jde možná o typ SH 1.0, ten má boční zámečky narozdíl od konektoru, na který odkazuje Kyncl (to je typ PH). Ovšem důležité je, že konektory se vyrábějí s roztečí pinů 1mm, 2mm a 2.54mm, ale u všech těchto konektorů je samec a samice odlišné kostrukce ne jako konektor DuPont u kterého lze do stejného plastového dílu vložit buď kolík nebo dutinku. Navíc mám pocit, že konektory SH1.0 a PH mají samce výhraně do plošných spojů, pouze typ XH má oba díly "kabelové". Mnozí výrobci používají ve svých zařízeních podobné konektory vlastního provedení, které nelze samostatně koupit.

Pokud by selhalo GME (mají docela omezený sortiment) pak zkusit tme nebo farnell a dodavatelů je víc sortiment nepřehledný a je to jako hledat jehlu v kupce sena (prohlížím sortiment TME, podobné tam mají, ale stejné nevidim).
Ideální je najít nějaký katalog výrobce, kde bude nějaká galerie a jak se ten který konektor jmenuje. S tím se pak už hned líp hledá.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru